Kas hastası Kubilay’ı doğum gününde yalnız bırakmadılar

DENİZLİ 08.12.2017 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kas hastası Kubilay’ı doğum gününde yalnız bırakmadılar

Denizli Trafik Yaşam Grubu (DTYG) bu sefer, Denizli’de yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüme zorluğu çeken Kubilay Yiğit’i doğum gününde yalnız bırakmadı. Kubilay’ın ihtiyacı olan Skolyoz Korsesi ve gece ayakkabısı için destek bulundu.   Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesinde yaşayan Hasan-Tuba Yiğit çiftinin çocukları Kubilay Yiğit 14 yıl önce dünyaya geldi. 2006 yılında geçirdiği havale sonrası kas hastası olduğu anlaşılan Kubilay’ın büyüdükçe yürüyemediği görüldü. Babasının kucağında okula gidip gelebilen Kubilay, boş zamanlarını evde resim yaparak geçiriyor.    Kubilay Yiğit’in tedavisi devam ediyor ve gerekli olan ihtiyaçları nedeniyle aile zaman zaman zor anlar yaşıyor. Denizli Trafik Yaşam Grubu üyesi olan baba Hasan Yiğit, oğlu Kubilay Yiğit’in bu özel gününde yanlarında olmayı istedi. Grup Kurucusu Osman Başpınar ve yönetim hemen harekete geçti.     Osman Başpınar, “7 aralık Kubilay’ın Doğum günü DTYG moderatörlerimizle birlikte Kubilay’ın Doğum gününü kutlamaya gidiyoruz , hediyelerinizi yarın işyerimize bırakabilirsiniz sizler adına biz verelim ..Bizim için engelliler 1 gün değil her gün aklımızda .. Sesimizi duyan varmı ? Kubilay fanatik Galatasaraylı… Yapılacak olan cihaz skolyoz Korsesi ve gece ayakkabısı diz Altı ihtiyacı var. Çok acil bir yardımsever üstlense çok iyi olacak” şeklinde grupta paylaşarak üyeleri haberdar etti.   Bunun üzerine, Kubilay’ın doğum günü olan 7 Aralık akşamı DTGY üyelerinden gelen hediyelerle birlikte, Kubilay’ın doğum gününe katıldılar. Çeşitli hediyelerin yanı sıra, Kubilay’ın ihtiyacı olan Skolyoz Korsesi ve gece ayakkabısı ihtiyacını grup üyelerinden Ümit Yakalıoğlu üstlendiğini belirtti. Fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Kubilay’a aynı zamanda isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.     Baba Hasan Yiğit; “Denizli Trafik Yaşam Grubu Yöneticisi Sayın Osman Başpınar 'a bir çağrıda bulundum. Sağ olsun çağrımı duymazlıktan gelmedi. Hemen beni aradı oğlum Kubilay’a ihtiyaç olan Skolyoz Korsesi ve Gece Ayakkabısı ihtiyacı için Ümit Yakalıoğlu ile beni irtibata geçirdi. Ve Oğlum Kubilay’a ihtiyacı olan cihazın masrafını kendisinin karşılayacağını söyledi.  Allah razı olsun. Kocaman yürekli insan, oğlum Kubilay’ın doğum gününe gelerek çok mutlu ettiniz bizleri, çok büyük iyi bir ailesiniz” dedi.  

Denizli Trafik Yaşam Grubu (DTYG) bu sefer, Denizli’de yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüme zorluğu çeken Kubilay Yiğit’i doğum gününde yalnız bırakmadı. Kubilay’ın ihtiyacı olan Skolyoz Korsesi ve gece ayakkabısı için destek bulundu.

 

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesinde yaşayan Hasan-Tuba Yiğit çiftinin çocukları Kubilay Yiğit 14 yıl önce dünyaya geldi. 2006 yılında geçirdiği havale sonrası kas hastası olduğu anlaşılan Kubilay’ın büyüdükçe yürüyemediği görüldü. Babasının kucağında okula gidip gelebilen Kubilay, boş zamanlarını evde resim yaparak geçiriyor. 

 

Kubilay Yiğit’in tedavisi devam ediyor ve gerekli olan ihtiyaçları nedeniyle aile zaman zaman zor anlar yaşıyor. Denizli Trafik Yaşam Grubu üyesi olan baba Hasan Yiğit, oğlu Kubilay Yiğit’in bu özel gününde yanlarında olmayı istedi. Grup Kurucusu Osman Başpınar ve yönetim hemen harekete geçti.

 

 

Osman Başpınar, “7 aralık Kubilay’ın Doğum günü DTYG moderatörlerimizle birlikte Kubilay’ın Doğum gününü kutlamaya gidiyoruz , hediyelerinizi yarın işyerimize bırakabilirsiniz sizler adına biz verelim ..Bizim için engelliler 1 gün değil her gün aklımızda .. Sesimizi duyan varmı ? Kubilay fanatik Galatasaraylı… Yapılacak olan cihaz skolyoz Korsesi ve gece ayakkabısı diz Altı ihtiyacı var. Çok acil bir yardımsever üstlense çok iyi olacak” şeklinde grupta paylaşarak üyeleri haberdar etti.

 

Bunun üzerine, Kubilay’ın doğum günü olan 7 Aralık akşamı DTGY üyelerinden gelen hediyelerle birlikte, Kubilay’ın doğum gününe katıldılar. Çeşitli hediyelerin yanı sıra, Kubilay’ın ihtiyacı olan Skolyoz Korsesi ve gece ayakkabısı ihtiyacını grup üyelerinden Ümit Yakalıoğlu üstlendiğini belirtti. Fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Kubilay’a aynı zamanda isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

 

 

Baba Hasan Yiğit; “Denizli Trafik Yaşam Grubu Yöneticisi Sayın Osman Başpınar 'a bir çağrıda bulundum. Sağ olsun çağrımı duymazlıktan gelmedi. Hemen beni aradı oğlum Kubilay’a ihtiyaç olan Skolyoz Korsesi ve Gece Ayakkabısı ihtiyacı için Ümit Yakalıoğlu ile beni irtibata geçirdi. Ve Oğlum Kubilay’a ihtiyacı olan cihazın masrafını kendisinin karşılayacağını söyledi.  Allah razı olsun. Kocaman yürekli insan, oğlum Kubilay’ın doğum gününe gelerek çok mutlu ettiniz bizleri, çok büyük iyi bir ailesiniz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.