Kas Hastası Kubilay Yiğit hayatını kaybetti

YAŞAM 27.01.2020 - 09:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kas Hastası Kubilay Yiğit hayatını kaybetti

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 2 yaşında geçirdiği havalenin ardından ortaya çıkan kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 16 yaşındaki Kubilay Yiğit, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.   Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesinde yaşayan Hasan-Tuba Yiğit çiftinin çocukları Kubilay Yiğit, 2004 yılında dünyaya geldi. 2006 yılında geçirdiği havale sonrası kas hastası olduğu anlaşılan Kubilay’ın büyüdükçe yürüyemediği görüldü. Babasının kucağında okula gidip gelebilen Kubilay, boş zamanlarını evde resim yaparak geçiriyordu. Yaptığı çeşitli resimlerle arkadaşları arasında takdir toplayan ve katıldığı bir yarışmada 2015-2016 yılı resim başarı belgesi aldı.     Denizli, İzmir, Konya gibi illerde Kök hücre tedavi uygulaması gören Kubilay, maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisinde aksamalar meydana geliyordu. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Kubilay, zor hayat şartları nedeniyle mücadele ettiği hastalığına dün akşam yenildi.   Merkezefendi Belediyesi’nde park ve bahçelerde mevsimlik işçi olarak çalışan baba Hasan Yiğit, dün akşam aniden fenalaşarak solunum yetmezliği nedeniyle, oğlu Kubilay’ı önce özel bir sağlık polikliniğine kucağında götürdü. Ardından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kubilay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kubilay’ın ölüm haberi ailesini sevenlerini ve tüm Denizli’yi hüzne boğdu.   Kubilay’ın cenazesi bugün Ulu Cami’de kılınacak öğle namazının ardından çakmak Mezarlığı’ndan toprağa verileceği belirtildi.    

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 2 yaşında geçirdiği havalenin ardından ortaya çıkan kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 16 yaşındaki Kubilay Yiğit, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

 

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesinde yaşayan Hasan-Tuba Yiğit çiftinin çocukları Kubilay Yiğit, 2004 yılında dünyaya geldi. 2006 yılında geçirdiği havale sonrası kas hastası olduğu anlaşılan Kubilay’ın büyüdükçe yürüyemediği görüldü. Babasının kucağında okula gidip gelebilen Kubilay, boş zamanlarını evde resim yaparak geçiriyordu. Yaptığı çeşitli resimlerle arkadaşları arasında takdir toplayan ve katıldığı bir yarışmada 2015-2016 yılı resim başarı belgesi aldı.

 

 

Denizli, İzmir, Konya gibi illerde Kök hücre tedavi uygulaması gören Kubilay, maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisinde aksamalar meydana geliyordu. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Kubilay, zor hayat şartları nedeniyle mücadele ettiği hastalığına dün akşam yenildi.

 

Merkezefendi Belediyesi’nde park ve bahçelerde mevsimlik işçi olarak çalışan baba Hasan Yiğit, dün akşam aniden fenalaşarak solunum yetmezliği nedeniyle, oğlu Kubilay’ı önce özel bir sağlık polikliniğine kucağında götürdü. Ardından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kubilay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kubilay’ın ölüm haberi ailesini sevenlerini ve tüm Denizli’yi hüzne boğdu.

 

Kubilay’ın cenazesi bugün Ulu Cami’de kılınacak öğle namazının ardından çakmak Mezarlığı’ndan toprağa verileceği belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.