Kas Hastası Ozan Şimşek Hayatını Kaybetti

YAŞAM 19.05.2020 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kas Hastası Ozan Şimşek Hayatını Kaybetti

Denizli’de 19 yaşındaki Ozan Şimşek,  küçük yaşta yakalandığı kas hastalığı ile mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti.   PAÜ Elektronik Mühendisliği birinci sınıf öğrencisi olan Şimşek'in en yakın arkadaşı olan Kubilay Yiğit'in de aynı hastalıktan Ocak ayında yaşamını yitirdiği, iki arkadaş da Çakmak Mezarlığında toprağa verildi.   Denizli'de 19 yaşındaki Ozan Şimşek, küçük yaşta yakalandığı kas hastalığı ile mücadelesine yenik düştü. 1,5-2 yaşlarındayken hastalığı ortaya çıkan Şimşek, 7 ay öncesine kadar hayatına tek başına devam ediyordu. Çok zeki bir öğrenci olan Şimşek, Fen Lisesini bitirdikten sonra eğitim öğretim sezonu başında PAÜ Elektronik Mühendisliği bölümünü kazanmıştı. İlk yılında başarılı bir dönem geçiren Şimşek'in hayatı 7 ay önce yatağa mahkum olması ile altüst oldu.   İLİK NAKLİ OLDU İstanbul'da özel bir hastanede ilik nakli olan Şimşek'in, yapılan tüm tedavilere cevap vermediği öğrenilirken, kas hastalığı ile mücadelesinde evinde geçen gün rahatsızlandı. Hemen özel bir hastanede tedavi altına alınan 19 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetti. Ailesinin hayatta tutmak için uzun süredir mücadele ettiği Şimşek'in en yakın arkadaşı ile aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı.     AYNI KADERİ PAYLAŞAN ARKADAŞLAR AYNI MEZARLIKTA BULUŞTU Şimşek'in aynı kaderi paylaşan 16 yaşındaki Kubilay Yiğit'in kas hastalığı nedeniyle Ocak ayında hayatını kaybettiği öğrenildi. Çakmak Mezarlığında defnedilen Yiğit'in ardından Halil-Suzan Şimşek çiftinin 3 çocuğundan en küçük çocuğu olan Ozan Şimşek, bugün saat 14.00'da  aynı mezarlıkta toprağa verileceği belirtidi.

Denizli’de 19 yaşındaki Ozan Şimşek,  küçük yaşta yakalandığı kas hastalığı ile mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti.

 

PAÜ Elektronik Mühendisliği birinci sınıf öğrencisi olan Şimşek'in en yakın arkadaşı olan Kubilay Yiğit'in de aynı hastalıktan Ocak ayında yaşamını yitirdiği, iki arkadaş da Çakmak Mezarlığında toprağa verildi.

 

Denizli'de 19 yaşındaki Ozan Şimşek, küçük yaşta yakalandığı kas hastalığı ile mücadelesine yenik düştü. 1,5-2 yaşlarındayken hastalığı ortaya çıkan Şimşek, 7 ay öncesine kadar hayatına tek başına devam ediyordu. Çok zeki bir öğrenci olan Şimşek, Fen Lisesini bitirdikten sonra eğitim öğretim sezonu başında PAÜ Elektronik Mühendisliği bölümünü kazanmıştı. İlk yılında başarılı bir dönem geçiren Şimşek'in hayatı 7 ay önce yatağa mahkum olması ile altüst oldu.

 

İLİK NAKLİ OLDU

İstanbul'da özel bir hastanede ilik nakli olan Şimşek'in, yapılan tüm tedavilere cevap vermediği öğrenilirken, kas hastalığı ile mücadelesinde evinde geçen gün rahatsızlandı. Hemen özel bir hastanede tedavi altına alınan 19 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetti. Ailesinin hayatta tutmak için uzun süredir mücadele ettiği Şimşek'in en yakın arkadaşı ile aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı.

 

 

AYNI KADERİ PAYLAŞAN ARKADAŞLAR AYNI MEZARLIKTA BULUŞTU

Şimşek'in aynı kaderi paylaşan 16 yaşındaki Kubilay Yiğit'in kas hastalığı nedeniyle Ocak ayında hayatını kaybettiği öğrenildi. Çakmak Mezarlığında defnedilen Yiğit'in ardından Halil-Suzan Şimşek çiftinin 3 çocuğundan en küçük çocuğu olan Ozan Şimşek, bugün saat 14.00'da  aynı mezarlıkta toprağa verileceği belirtidi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.