Kasapoğlu; “PKK Terörünün Kökünü Kazımak İçin Tarihi Fırsat”

SİYASET 08.10.2019 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kasapoğlu; “PKK Terörünün Kökünü Kazımak İçin Tarihi Fırsat”

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaptığı basın açıklamasında, Türkiye’nin Suriye sınırında terör koridorunu imha etmek için başlattığı operasyonu değerlendirerek “PKK terörünün kökünü kazımak için tarihi fırsat” olduğunu söyledi.   İbrahim Kasapoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Ordusu Suriye sınırımızdaki ABD ve PKK’nın oluşturduğu Terör Koridorunu imha etmeye karar verdi. Fırat’ın doğusuna Barış Pınarı Hareketi başlamıştır. Bölücü ve yobaz her türlü terör örgütünün cirit attığı bu bölge temizlenecek ve Türkiye’nin güvenliği sağlanacaktır. Türk milleti ve Vatan Partisi olarak, üstün yetenekli komutanlarımızla ve kahraman Mehmetçiğimizle yürek yüreğe, onlarla omuz omuzayız.Türk Silahlı Kuvvetlerimizin PKK’yı hendeklere gömme, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarında olduğu gibi, Barış Pınarı Harekâtı’nda da görevini zaferle tamamlayacağı konusunda güvenimiz tamdır. Türk Ordusu, Kandil’e beyaz bayrak çektirecektir.   Değerli Yurttaşlar, Türkiye 40 yıldır süren bu PKK terörünün kökünü kazımak için tarihi bir fırsat yakalamıştır. Türk Devleti ve Türk Ordusu Fırat’ın doğusuna teröristleri 30 km, 40 km öteye iten güvenli bölge için değil PKK’yı toptan bitirmek, onu teslim almak ve dağıtmak için girmelidir. Bunun tarihi şartları vardır. Diyarbakır anaları bir yandan, Türk ordusu bir yandan bu bölücü terörü bitirebiliriz. Bunun için komşularımızla işbirliği yapmalıyız. Özellikle Suriye ile el ele verdiğimizde en az maliyetle, en az şehitle, en az kan dökerek, en hızlı bir şekilde zafer kazanabiliriz.   Türkiye Hükümetinin ve Türk Ordusunun kararlılığı karşısında Amerikan Conileri arkasına bakmadan kaçmakta, piyonlarını ortada bırakmaktadır. Kaçarken de Türkiye’yi tehdit etmekten geri kalmıyor. ABD Başkanı Trump ‘Türkiye ekonomisini mahvederim’ diyor. Ey Trump bizde diyoruz ki; sen Türkiye’ye ekonomik operasyon yaparsan hayırlı bir iş yapmış olursun. Biz de buna Üretim Devrimiyle cevap veririz. Sen etsen etsen ancak kendi ülkeni mahvedebilirsin.   Değerli yurttaşlar, bugün en acil milli görevimiz; bütün milletimizin birliğini sağlamak, Ordu ile milletimiz arasındaki birliği ve dostlarımızla Türkiye arasındaki birliği pekiştirmektir. Vatan Partisi olarak, Vatan Savaşına karşı her tür bozgunculuğun ve kirli propagandanın kararlı olarak karşısındayız. Bütün milletimizi bozgunculuğa karşı uyanık olmaya ve kararlı duruşa çağırıyoruz.   Kahraman Ordumuzun bahtı açık, kılıcı keskin olsun!" ifadelerine yer verdi.  

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaptığı basın açıklamasında, Türkiye’nin Suriye sınırında terör koridorunu imha etmek için başlattığı operasyonu değerlendirerek “PKK terörünün kökünü kazımak için tarihi fırsat” olduğunu söyledi.

 

İbrahim Kasapoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Ordusu Suriye sınırımızdaki ABD ve PKK’nın oluşturduğu Terör Koridorunu imha etmeye karar verdi. Fırat’ın doğusuna Barış Pınarı Hareketi başlamıştır. Bölücü ve yobaz her türlü terör örgütünün cirit attığı bu bölge temizlenecek ve Türkiye’nin güvenliği sağlanacaktır. Türk milleti ve Vatan Partisi olarak, üstün yetenekli komutanlarımızla ve kahraman Mehmetçiğimizle yürek yüreğe, onlarla omuz omuzayız.Türk Silahlı Kuvvetlerimizin PKK’yı hendeklere gömme, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarında olduğu gibi, Barış Pınarı Harekâtı’nda da görevini zaferle tamamlayacağı konusunda güvenimiz tamdır. Türk Ordusu, Kandil’e beyaz bayrak çektirecektir.

 

Değerli Yurttaşlar, Türkiye 40 yıldır süren bu PKK terörünün kökünü kazımak için tarihi bir fırsat yakalamıştır. Türk Devleti ve Türk Ordusu Fırat’ın doğusuna teröristleri 30 km, 40 km öteye iten güvenli bölge için değil PKK’yı toptan bitirmek, onu teslim almak ve dağıtmak için girmelidir. Bunun tarihi şartları vardır. Diyarbakır anaları bir yandan, Türk ordusu bir yandan bu bölücü terörü bitirebiliriz. Bunun için komşularımızla işbirliği yapmalıyız. Özellikle Suriye ile el ele verdiğimizde en az maliyetle, en az şehitle, en az kan dökerek, en hızlı bir şekilde zafer kazanabiliriz.

 

Türkiye Hükümetinin ve Türk Ordusunun kararlılığı karşısında Amerikan Conileri arkasına bakmadan kaçmakta, piyonlarını ortada bırakmaktadır. Kaçarken de Türkiye’yi tehdit etmekten geri kalmıyor. ABD Başkanı Trump ‘Türkiye ekonomisini mahvederim’ diyor. Ey Trump bizde diyoruz ki; sen Türkiye’ye ekonomik operasyon yaparsan hayırlı bir iş yapmış olursun. Biz de buna Üretim Devrimiyle cevap veririz. Sen etsen etsen ancak kendi ülkeni mahvedebilirsin.

 

Değerli yurttaşlar, bugün en acil milli görevimiz; bütün milletimizin birliğini sağlamak, Ordu ile milletimiz arasındaki birliği ve dostlarımızla Türkiye arasındaki birliği pekiştirmektir. Vatan Partisi olarak, Vatan Savaşına karşı her tür bozgunculuğun ve kirli propagandanın kararlı olarak karşısındayız. Bütün milletimizi bozgunculuğa karşı uyanık olmaya ve kararlı duruşa çağırıyoruz.

 

Kahraman Ordumuzun bahtı açık, kılıcı keskin olsun!" ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.