Katar'a Ambargo İyi Oldu!

DİĞER 13.06.2017 - 14:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Katar'a Ambargo İyi Oldu!

  Irak’ta Saddam’ın nükleer bombaları vardı değil mi? Bu yüzden milyonlarca çocuk ve masum katledilerek öldürüldü. Bir ara hatırlayın “Türkiye DAEŞ’e destek veriyor” yaygarası çıkmıştı, üstelik bunu CHP ve HDP’ye söyletiyorlardı. Eski çamların bardak olduğunu görüp Türkiye’ye diş geçiremediler. Şimdi de Katar teröre destek veriyor öyle mi?   Buna inanıp onuru olmayan hayatı yaşamak mı yoksa kapital canavara “dur” diyebilmek mi? Türkiye ikinci yolu seçti. Arapların başında Türkiye’deki gibi “halktan” yöneticiler olursa ilişkilerimizde sıkıntı olmaz, ama “Sisi” gibi Batı’nın seçilmiş diktatörleri gelirse işler değişiyor! Mısır’la ne idik, ne olduk? Türkiye ve İslam siyaseti üzerindeki ölü toprağını attı. Ambargolar vesilesiyle Katar “imtihanı” yeni ufuklar açacak.     Ülkemizin görevi Avrupa ülkelerini Batı’nın ürettiği teröristlerden korumak değil. Türkiye eninde sonunda sınırları “beleşe” korumaktan vazgeçecek. 40 yıldır PKK belasını biz düşündük, DAEŞ’le biz mücadele ediyoruz, FETÖ’nün hileleriyle biz baş ediyoruz.   Yazının Devamı İÇin Tıklayınız...

 

Irak’ta Saddam’ın nükleer bombaları vardı değil mi? Bu yüzden milyonlarca çocuk ve masum katledilerek öldürüldü. Bir ara hatırlayın “Türkiye DAEŞ’e destek veriyor” yaygarası çıkmıştı, üstelik bunu CHP ve HDP’ye söyletiyorlardı. Eski çamların bardak olduğunu görüp Türkiye’ye diş geçiremediler. Şimdi de Katar teröre destek veriyor öyle mi?

 

Buna inanıp onuru olmayan hayatı yaşamak mı yoksa kapital canavara “dur” diyebilmek mi? Türkiye ikinci yolu seçti. Arapların başında Türkiye’deki gibi “halktan” yöneticiler olursa ilişkilerimizde sıkıntı olmaz, ama “Sisi” gibi Batı’nın seçilmiş diktatörleri gelirse işler değişiyor! Mısır’la ne idik, ne olduk? Türkiye ve İslam siyaseti üzerindeki ölü toprağını attı. Ambargolar vesilesiyle Katar “imtihanı” yeni ufuklar açacak.  

 

Ülkemizin görevi Avrupa ülkelerini Batı’nın ürettiği teröristlerden korumak değil. Türkiye eninde sonunda sınırları “beleşe” korumaktan vazgeçecek. 40 yıldır PKK belasını biz düşündük, DAEŞ’le biz mücadele ediyoruz, FETÖ’nün hileleriyle biz baş ediyoruz.

 

Yazının Devamı İÇin Tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.