Katar Büyükelçisi'nden Başkan Zolan'a ziyaret

DENİZLİ 19.07.2019 - 08:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Katar Büyükelçisi'nden Başkan Zolan'a ziyaret

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli'ye gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli’nin ününü daha önce duyduğunu ifade eden Büyükelçi el-Şafi, "Yatırımcılarımız tarım, sanayi ve turizm alanında faydalanabilir" dedi.   Katar ve Türkiye arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla Denizli’ye gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Osman Zolan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Denizli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerinden bahsetti. Başkan Zolan, “Denizlimiz çok özel bir şehir. Denizlimizde başta Pamukkale olmak üzere birçok alternatif turizm çeşitliliği var. Özellikle termal turizm anlamında birçok güzelliklere sahibiz" dedi. Denizli'nin aynı zamanda bir tarım ve sanayi şehri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan "Denizli, Türkiye’nin en temiz şehri unvanına sahip ödüllü bir şehir. Denizli, mutluluğun hakim olduğu, insanların çalışkan ve güler yüzlü olduğu; her yönüyle, insanımıza, ülkemize ve tüm dünyaya hizmet eden bir şehir” dedi.     Büyükelçi el-Şafi: "Denizli’nin ününü daha önce duymuştum"   Katar Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi ise, Denizli’yi ziyaret etmekten büyük bir onur duyduklarını belirterek, “Denizli’nin ününü daha önce duymuştum. Gelmek bugün nasip oldu. Denizli’de iş adamları ile görüşmeler yapacağız” dedi. Büyükelçi El-Şafi, konuşmasını şöyle sürdürdü; “İşadamlarımız sadece İstanbul,  Ankara,  Antalya, İzmir’de sınırlı kalmasın Denizli’de de temaslarımız olsun istedik. Katarlı işadamlarını burada çekecek bir şeyler olmasını istiyoruz. Yatırımcılarımız tarım, sanayi ve turizm alanında faydalanabilir. Bu ziyaretimiz her iki ülkeye hayırlar getirsin inşallah” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Büyükelçi'ye çeşm-i bülbül hediye etti.    

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli'ye gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli’nin ününü daha önce duyduğunu ifade eden Büyükelçi el-Şafi, "Yatırımcılarımız tarım, sanayi ve turizm alanında faydalanabilir" dedi.

 

Katar ve Türkiye arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla Denizli’ye gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Osman Zolan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Denizli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerinden bahsetti. Başkan Zolan, “Denizlimiz çok özel bir şehir. Denizlimizde başta Pamukkale olmak üzere birçok alternatif turizm çeşitliliği var. Özellikle termal turizm anlamında birçok güzelliklere sahibiz" dedi. Denizli'nin aynı zamanda bir tarım ve sanayi şehri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan "Denizli, Türkiye’nin en temiz şehri unvanına sahip ödüllü bir şehir. Denizli, mutluluğun hakim olduğu, insanların çalışkan ve güler yüzlü olduğu; her yönüyle, insanımıza, ülkemize ve tüm dünyaya hizmet eden bir şehir” dedi.

 

 

Büyükelçi el-Şafi: "Denizli’nin ününü daha önce duymuştum"

 

Katar Büyükelçisi Salem Mübarek el-Şafi ise, Denizli’yi ziyaret etmekten büyük bir onur duyduklarını belirterek, “Denizli’nin ününü daha önce duymuştum. Gelmek bugün nasip oldu. Denizli’de iş adamları ile görüşmeler yapacağız” dedi. Büyükelçi El-Şafi, konuşmasını şöyle sürdürdü; “İşadamlarımız sadece İstanbul,  Ankara,  Antalya, İzmir’de sınırlı kalmasın Denizli’de de temaslarımız olsun istedik. Katarlı işadamlarını burada çekecek bir şeyler olmasını istiyoruz. Yatırımcılarımız tarım, sanayi ve turizm alanında faydalanabilir. Bu ziyaretimiz her iki ülkeye hayırlar getirsin inşallah” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Büyükelçi'ye çeşm-i bülbül hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.