Kaya ailesinin acı günü

DENİZLİ 02.12.2016 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaya ailesinin acı günü

Kaya ailesinin acı günü / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli iş adamlarından Hacı Sait Kaya’nın torunu, Mütahit Mustafa Kaya’nın kızı Rabia Kaya, ameliyat olmak için gittiği Ankara’da operasyon esnasında hayatını kaybetti.   Denizli Ak Parti Merkezefendi Belediyesi Meclis üyesi Süreyya Kaya ve Denizli Belediyesi eski Meclis üyesi Süleyman Kaya’nın abisi Mustafa Kaya’nın kızı Rabia Kaya ( 19) ameliyat için gittiği Ankara’da aldığı narkozun etkisi ile hayatını kaybettiği belirtildi.   Uzun süre önce kulağındaki rahatsızlık sonucu tedavisi başlayan Rabia Kaya, yeni bir ameliyat için Ankara’a gitti. Ameliyat olmak için girdiği operasyonda aldığı narkozun etkisi ile kalbi duran Rabia’ya kalp masajı yapıldığı, bu esnada beynine oksijenin gitmemesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.   Dün akşam üzeri 16.30 sularında ölüm haberini alan yakınları Ankara’ya hareket etti. Bugün Ankara’dan yola çıkan Rabia Kaya’nın cenazesi, ikindi namazına müteakip Yeşilyurt Mevlana Cami’sinde kılınacak cenaze namazının ardından Çakmak mezarlığına defnedilecek.   Denizli20haber ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.
Kaya ailesinin acı günü / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli iş adamlarından Hacı Sait Kaya’nın torunu, Mütahit Mustafa Kaya’nın kızı Rabia Kaya, ameliyat olmak için gittiği Ankara’da operasyon esnasında hayatını kaybetti.

 

Denizli Ak Parti Merkezefendi Belediyesi Meclis üyesi Süreyya Kaya ve Denizli Belediyesi eski Meclis üyesi Süleyman Kaya’nın abisi Mustafa Kaya’nın kızı Rabia Kaya ( 19) ameliyat için gittiği Ankara’da aldığı narkozun etkisi ile hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Uzun süre önce kulağındaki rahatsızlık sonucu tedavisi başlayan Rabia Kaya, yeni bir ameliyat için Ankara’a gitti. Ameliyat olmak için girdiği operasyonda aldığı narkozun etkisi ile kalbi duran Rabia’ya kalp masajı yapıldığı, bu esnada beynine oksijenin gitmemesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Dün akşam üzeri 16.30 sularında ölüm haberini alan yakınları Ankara’ya hareket etti. Bugün Ankara’dan yola çıkan Rabia Kaya’nın cenazesi, ikindi namazına müteakip Yeşilyurt Mevlana Cami’sinde kılınacak cenaze namazının ardından Çakmak mezarlığına defnedilecek.

 

Denizli20haber ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.