Kayan TIR'lar uçuruma düşmekten son anda kurtuldu

DENİZLİ 08.03.2017 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kayan TIR'lar uçuruma düşmekten son anda kurtuldu

Denizli Acıpayam İlçesi'nde havanın yağışlı olması nedeni ile bugün rampadan yukarı çıkan çimento ve gaz yüklü TIR kayarak mahsur kaldı. Yaşanan olayda her iki TIR uçurumdan düşmekten son anda kurtuldu.

Acıpayam-Çameli yolunda bugün havanın yağışlı olmasından dolayı Şehitler Çeşmesi Mevkii'nde seyir halindeki  iki TIR  kaygan yolda mahsur kalarak uçurumdan düşmekten son anda kurtuldu.   Sabahın ilk saatlerinde, çimento yüklü TIR Şehitler Çeşmesi Mevki'sine geldiği yoldan rampadan yukarı çıkarken virajda kaydı. İlerleyen saatlerde aynı noktada bu sefer gaz yüklü  34 LD 0423 plakalı TIR'da aynı şekilde kaydı. Yaşanan olayda her iki TIR'da yolun sol tarafında bulunan uçurumdan düşmekten son anda kurtuldu.     Her iki TIR'ında yolu kapamasından dolayı ulaşım uzun süre aksadı. Gelen araçlar TIR'ların kaldırılmasını beklemek zorunda kaldı. Sürücülerin tüm çabalarına rağmen hareket ettirilemeyen TIR'lar çekilmesi için olay yerine iş makinesi çağrıldı.     Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanama olmazken, çağrılan çekici ile her iki TIR'ın çekilmesi ile trafik normal seyrine döndü.   Vatandaşlar söz konusu rampada yaz, kış sürekli araçların kaldığını belirterek, "Ne yazık ki bu yolda gerekli çalışmalar bir türlü yapılmıyor" diyerek tepkilerini dile getirdi.    
Denizli Acıpayam İlçesi'nde havanın yağışlı olması nedeni ile bugün rampadan yukarı çıkan çimento ve gaz yüklü TIR kayarak mahsur kaldı. Yaşanan olayda her iki TIR uçurumdan düşmekten son anda kurtuldu.

Acıpayam-Çameli yolunda bugün havanın yağışlı olmasından dolayı Şehitler Çeşmesi Mevkii'nde seyir halindeki  iki TIR  kaygan yolda mahsur kalarak uçurumdan düşmekten son anda kurtuldu.

 

Sabahın ilk saatlerinde, çimento yüklü TIR Şehitler Çeşmesi Mevki'sine geldiği yoldan rampadan yukarı çıkarken virajda kaydı. İlerleyen saatlerde aynı noktada bu sefer gaz yüklü  34 LD 0423 plakalı TIR'da aynı şekilde kaydı. Yaşanan olayda her iki TIR'da yolun sol tarafında bulunan uçurumdan düşmekten son anda kurtuldu.

 

 

Her iki TIR'ında yolu kapamasından dolayı ulaşım uzun süre aksadı. Gelen araçlar TIR'ların kaldırılmasını beklemek zorunda kaldı. Sürücülerin tüm çabalarına rağmen hareket ettirilemeyen TIR'lar çekilmesi için olay yerine iş makinesi çağrıldı.

 

 

Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanama olmazken, çağrılan çekici ile her iki TIR'ın çekilmesi ile trafik normal seyrine döndü.

 

Vatandaşlar söz konusu rampada yaz, kış sürekli araçların kaldığını belirterek, "Ne yazık ki bu yolda gerekli çalışmalar bir türlü yapılmıyor" diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.