Kaybolan 57 yaşındaki adamı bulmak için arama çalışması başlatıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2020 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaybolan 57 yaşındaki adamı bulmak için arama çalışması başlatıldı

İHA- Denizli'nin Güney ilçesinde kaybolan 57 yaşındaki adamı bulmak için arama çalışması başlatıldı.   Güney ilçesinde yaşayan ve önceki gün evinden çıktıktan sonra haber alınmayan Arif Çağlar'ın (57) yakınları kayıp başvurusunda bulunca şahsı bulmak için arama çalışması başlatıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yanı sıra arama çalışmalarına Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve İHH Arama Kurtarma ekipleri de destek veriyor.   Çağlar’ın Çal ilçesi sınırlarında da arandığı öğrenildi.

İHA- Denizli'nin Güney ilçesinde kaybolan 57 yaşındaki adamı bulmak için arama çalışması başlatıldı.

 

Güney ilçesinde yaşayan ve önceki gün evinden çıktıktan sonra haber alınmayan Arif Çağlar'ın (57) yakınları kayıp başvurusunda bulunca şahsı bulmak için arama çalışması başlatıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yanı sıra arama çalışmalarına Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve İHH Arama Kurtarma ekipleri de destek veriyor.

 

Çağlar’ın Çal ilçesi sınırlarında da arandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.