Kaybolan alzheimer hastası 36 saat sonra bulundu

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2018 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaybolan alzheimer hastası 36 saat sonra bulundu

Denizli’nin Çivril ilçesinde kaybolan 87 yaşındaki alzheimer hastası, yaklaşık 36 saat sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından bulundu. Ekipler, kaybolan adamı karadan olduğu gibi havadan da drone ile aradı.  Çivril’in Akdağ Mahallesi'nde yaşayan alzheimer hastası 87 yaşındaki Mustafa Karataş, dün kaybolmuştu. Ailesinin haber vermesi üzerine yaşlı adamı bulmak için AFAD, jandarma ve UMKE ekipleri seferber oldu. AFAD ekipleri yaşlı adamı karadan olduğu gibi havadan da drone ile aradı. Karataş, kaybolduktan yaklaşık 36 saat sonra Çivril ilçesi Cumalar Mahallesi'nde metruk bir evde bulundu. AFAD ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim edilen yaşlı adam, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye kaldırıldı.   

Denizli’nin Çivril ilçesinde kaybolan 87 yaşındaki alzheimer hastası, yaklaşık 36 saat sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından bulundu. Ekipler, kaybolan adamı karadan olduğu gibi havadan da drone ile aradı. 


Çivril’in Akdağ Mahallesi'nde yaşayan alzheimer hastası 87 yaşındaki Mustafa Karataş, dün kaybolmuştu. Ailesinin haber vermesi üzerine yaşlı adamı bulmak için AFAD, jandarma ve UMKE ekipleri seferber oldu. AFAD ekipleri yaşlı adamı karadan olduğu gibi havadan da drone ile aradı. Karataş, kaybolduktan yaklaşık 36 saat sonra Çivril ilçesi Cumalar Mahallesi'nde metruk bir evde bulundu. AFAD ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim edilen yaşlı adam, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.