Kaybolan Yaşamlar

SANAT 15.04.2017 - 15:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaybolan Yaşamlar

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Hisarköylüleri Yardımlaşma ve Çevre Güzelleştirme Derneği işbirliği ile düzenlenen, “Kaybolan Yaşamlar” adlı sergi açıldı. Hisarköy'ün geçmiş yıllara ait fotoğraflarının yeniden hayat bulduğu sergi ile Attuda Antik Kenti’nin daha çok tanınır olması hedefleniyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Hisarköylüleri Yardımlaşma ve Çevre Güzelleştirme Derneği işbirliği ile hazırlanan “Kaybolan Yaşamlar” adlı fotoğraf sergisi açıldı. Attuda Antik Kenti olarak bilinen ve uzun yıllar önce sit alanı ilan edilen Hisarköy'ün geçmişinin fotoğraflarla anlatıldığı sergi Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci serginin açılışında yaptığı konuşmada, Denizli ve turizm kavramlarının birbirlerine çok yakıştığını belirtti. Değirmenci, "Biz Attuda Antik Kenti'nin daha çok tanınır olması, gün yüzüne çıkması ve daha fazla turistin orayı ziyaret etmesi için her türlü işbirliğine varız. Bu serginin açılışında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ve bu değerleri bizlerle paylaşan Dernek Başkanımız Osman Canibey'e teşekkür ediyorum ” dedi.   Fotoğraflar büyük beğeni topladı   Hisarköy'ün çok eski yıllarda çekilen fotoğraflarının toplandığı ve toplam 120 eserden oluşan sergi davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Hisarköy'de yaşayanların anılarının canlandığı ve davetlilerin ilgiyle gezdiği sergi 20 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.   
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Hisarköylüleri Yardımlaşma ve Çevre Güzelleştirme Derneği işbirliği ile düzenlenen, “Kaybolan Yaşamlar” adlı sergi açıldı. Hisarköy'ün geçmiş yıllara ait fotoğraflarının yeniden hayat bulduğu sergi ile Attuda Antik Kenti’nin daha çok tanınır olması hedefleniyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Hisarköylüleri Yardımlaşma ve Çevre Güzelleştirme Derneği işbirliği ile hazırlanan “Kaybolan Yaşamlar” adlı fotoğraf sergisi açıldı. Attuda Antik Kenti olarak bilinen ve uzun yıllar önce sit alanı ilan edilen Hisarköy'ün geçmişinin fotoğraflarla anlatıldığı sergi Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci serginin açılışında yaptığı konuşmada, Denizli ve turizm kavramlarının birbirlerine çok yakıştığını belirtti. Değirmenci, "Biz Attuda Antik Kenti'nin daha çok tanınır olması, gün yüzüne çıkması ve daha fazla turistin orayı ziyaret etmesi için her türlü işbirliğine varız. Bu serginin açılışında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ve bu değerleri bizlerle paylaşan Dernek Başkanımız Osman Canibey'e teşekkür ediyorum ” dedi.

 

Fotoğraflar büyük beğeni topladı

 

Hisarköy'ün çok eski yıllarda çekilen fotoğraflarının toplandığı ve toplam 120 eserden oluşan sergi davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Hisarköy'de yaşayanların anılarının canlandığı ve davetlilerin ilgiyle gezdiği sergi 20 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.