Kayıp adam ağaçta asılı halde bulundu

ASAYİŞ 21.08.2019 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayıp adam ağaçta asılı halde bulundu

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde kayıp olarak aranan 35 yaşındaki Mehmet Bal, ağaca asılı halde bulundu.   Edinilen bilgiye göre; Acıpayam Alaattin Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Bal (35) Pazar günü akşam saatlerinden evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin tüm aramalarına rağmen sonuç alınamayınca güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunuldu.   Yapılan aramalar sonucu üzücü haber dün öğle saatlerinde geldi. Mehmet Bal, Oğuz Mahallesi, Yunuspınar mevkinde bir ağaçta asılı halde bulundu. Bal’ın cansız bedeni incelemelerin ardından Adli Tıp Morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.   Kaynak: Acıpayamgazetesi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde kayıp olarak aranan 35 yaşındaki Mehmet Bal, ağaca asılı halde bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre; Acıpayam Alaattin Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Bal (35) Pazar günü akşam saatlerinden evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin tüm aramalarına rağmen sonuç alınamayınca güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunuldu.

 

Yapılan aramalar sonucu üzücü haber dün öğle saatlerinde geldi. Mehmet Bal, Oğuz Mahallesi, Yunuspınar mevkinde bir ağaçta asılı halde bulundu. Bal’ın cansız bedeni incelemelerin ardından Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.