Kayıp genç kız en son Denizli’de görüldü

ASAYİŞ 28.11.2016 - 22:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kayıp genç kız en son Denizli’de görüldü

Kayıp genç kız en son Denizli’de görüldü / denizli haber / denizli 20 haber

Isparta’da 11 gün önce kaybolan 14 yaşındaki genç kız en son Denizli’de görüldüğü belirtildi. Kayıp genç kızı arama çalışmaları devam ediyor.   Isparta’da oturan ve 17 Kasım’da evinden dışarı çıkan ve bir daha geri dönmeyen 14 yaşındaki Lise öğrencisi Gözde Tuncay 11 gündür kayıp. Ailesi tarafından kızlarının bulunması için kızlarını görenlerin, polise ve kendilerine haber verilmesini istedi.    Isparta’da kaybolan ama en son alınan ihbarda, Denizli, Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi’nde görülen Gözde Tuncay’ı bulmak için Çocuk Şube ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kızlarını bulmak için Ailesi Isparta’dan Denizli’ye gelerek aramalara devam ediyor.    Genç kızı görenlerin en yakın karakola aynı zamanda  0 542 512 35 65 ve 0 505 981 69 13 nolu telefonlardan aileye ulaşabilirler.  
Kayıp genç kız en son Denizli’de görüldü / denizli haber / denizli 20 haber

Isparta’da 11 gün önce kaybolan 14 yaşındaki genç kız en son Denizli’de görüldüğü belirtildi. Kayıp genç kızı arama çalışmaları devam ediyor.

 

Isparta’da oturan ve 17 Kasım’da evinden dışarı çıkan ve bir daha geri dönmeyen 14 yaşındaki Lise öğrencisi Gözde Tuncay 11 gündür kayıp. Ailesi tarafından kızlarının bulunması için kızlarını görenlerin, polise ve kendilerine haber verilmesini istedi.

 

 Isparta’da kaybolan ama en son alınan ihbarda, Denizli, Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi’nde görülen Gözde Tuncay’ı bulmak için Çocuk Şube ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kızlarını bulmak için Ailesi Isparta’dan Denizli’ye gelerek aramalara devam ediyor.

 

 Genç kızı görenlerin en yakın karakola aynı zamanda  0 542 512 35 65 ve 0 505 981 69 13 nolu telefonlardan aileye ulaşabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.