Kayıp genç kızdan iyi haber!

DENİZLİ 11.09.2018 - 09:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayıp genç kızdan iyi haber!

Denizli'de arkadaşları ile gezdikten sonra ailesine "eve geliyorum" diye mesaj attıktan sonra haber alınamayan 15 yaşındaki genç kızdan müjdeli haber geldi. Genç kız 24 saat sonra evine geri döndü.   Arkadaşları ile birlikte gezdikten sonra, iddialara göre önceki gün 22.30 sıralarında evine gitmek için arkadaşının motosikleti ile eve giderken, motosikletin arızalanması sonrası, yaya olarak eve gitmek için yola çıkan 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar isimli genç kız, ailesine "eve geliyorum" mesajı attıktan sonra eve dönmedi.   Eve dönmeyen genç kız ailesini telaşlandırdı. Kızlarının eve gelmediğini gören aile ona ulaşmak için telefonunu aradı. Kızlarının telefonunun kapalı olduğu ve kendisine ulaşamayınca aramaya başladılar. Polise ihbarda bulunan aile tüm aramalara rağmen bulunamadı.   Müjdeli haber dün gece geldi. 24 saat kendisinden haber alınamayan Sevdegül Rüzgar, dün akşam 22.30 sıralarında kendisi eve geri döndü. Genç kızın dün geceyi nerede geçirdiği veya neden eve gelmediği konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Kızlarının tekrar eve geri dönmesine sevinen aile rahat bir nefes aldı.

Denizli'de arkadaşları ile gezdikten sonra ailesine "eve geliyorum" diye mesaj attıktan sonra haber alınamayan 15 yaşındaki genç kızdan müjdeli haber geldi. Genç kız 24 saat sonra evine geri döndü.

 

Arkadaşları ile birlikte gezdikten sonra, iddialara göre önceki gün 22.30 sıralarında evine gitmek için arkadaşının motosikleti ile eve giderken, motosikletin arızalanması sonrası, yaya olarak eve gitmek için yola çıkan 15 yaşındaki Sevdegül Rüzgar isimli genç kız, ailesine "eve geliyorum" mesajı attıktan sonra eve dönmedi.

 

Eve dönmeyen genç kız ailesini telaşlandırdı. Kızlarının eve gelmediğini gören aile ona ulaşmak için telefonunu aradı. Kızlarının telefonunun kapalı olduğu ve kendisine ulaşamayınca aramaya başladılar. Polise ihbarda bulunan aile tüm aramalara rağmen bulunamadı.

 

Müjdeli haber dün gece geldi. 24 saat kendisinden haber alınamayan Sevdegül Rüzgar, dün akşam 22.30 sıralarında kendisi eve geri döndü. Genç kızın dün geceyi nerede geçirdiği veya neden eve gelmediği konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Kızlarının tekrar eve geri dönmesine sevinen aile rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.