Kayıp İsmail Sönmez Ölü Bulundu

ASAYİŞ 22.11.2016 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kayıp İsmail Sönmez Ölü Bulundu

Kayıp İsmail Sönmez Ölü Bulundu / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Çameli İlçesi’nde 77 gün önce kaybolan  82 yaşındaki İsmail Sönmez bugün ölü olarak bulundu.   77 gün önce ailesi tarafından Çameli Jandarma Karakolu'na kayıp olduğu bildirilen İsmail Sönmez (82) isimli şahıs, Akpınar Mahallesi yakınlarındaki Karaman Kaşı mevkiinde ölü olarak bulundu.   Edinilen bilgiye göre Mahalle halkından S.Ü. adlı bayan bugün sabah mantar aramak için Karaman Kaşı Mevkiine gitti, bir süre mantar aradıktan sonra insan kıyafetine ve insan kemiklerine rastladı. S.Ü., karşılaştığı korkunç manzara karşısında Mahalle muhtarı Hasan Ünlü.’ye haber verdi. Muhtar Hasan Ünlü, durumu jandarma ekibine bildirdi.   Olay yerine giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerden sonra, İsmail Sönmez’in naaşı Çameli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılacağı belirtildi.   Kaynak Çameli Gazetesi
Kayıp İsmail Sönmez Ölü Bulundu / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Çameli İlçesi’nde 77 gün önce kaybolan  82 yaşındaki İsmail Sönmez bugün ölü olarak bulundu.

 

77 gün önce ailesi tarafından Çameli Jandarma Karakolu'na kayıp olduğu bildirilen İsmail Sönmez (82) isimli şahıs, Akpınar Mahallesi yakınlarındaki Karaman Kaşı mevkiinde ölü olarak bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre Mahalle halkından S.Ü. adlı bayan bugün sabah mantar aramak için Karaman Kaşı Mevkiine gitti, bir süre mantar aradıktan sonra insan kıyafetine ve insan kemiklerine rastladı. S.Ü., karşılaştığı korkunç manzara karşısında Mahalle muhtarı Hasan Ünlü.’ye haber verdi. Muhtar Hasan Ünlü, durumu jandarma ekibine bildirdi.

 

Olay yerine giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerden sonra, İsmail Sönmez’in naaşı Çameli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılacağı belirtildi.

 

Kaynak Çameli Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.