Kayıp Mehmet Ergenç bulundu!

DENİZLİ 23.01.2018 - 15:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kayıp Mehmet Ergenç bulundu!

Denizli Pamukkale ilçesi Akvadi Mahallesi'nde ikametgah eden 80 yaşındaki Mehmet Ergenç, dün gittiği hastaneden eve bir daha dönmedi. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Ergenç bugün bulundu.   Diyaliz hastası olan eşini ziyaretinden sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne baş ağrısı nedeniyle gittiği acil serviste, tedavi gördükten sonra ayrılan Mehmet Ergenç (80) eve geri dönmedi. Ailesi tarafından ve polis tarafından aranan Ergenç bulunamadı.   Mehmet Ergenç’in torunu Yunus Ergenç, “Dünden itibaren arıyoruz bir türlü bulamadık. Polis güvenlik ve akrabalarımızla birlikte hastaneyi didik didik etmemize rağmen bir türlü bulamadık. Hastaneden akşam saat 18.00’da tedavisi bittikten sonra yalnız başına eve gelmek için yola çıkmış. Yolu bulamayınca tekrar hastaneye geri dönerek C Blok olan binanın bodurum katına inip orada kalmış. Sağ olsun Acil Servis’in önünde beklerken, bugün hastanede çalışan bir temizlikçi ablamız bulup bize teslim etti. “dedi.   Sağlık durumu iyi olan Mehmet Ergenç, akrabaları tarafından alınarak eve götürüldü.  

Denizli Pamukkale ilçesi Akvadi Mahallesi'nde ikametgah eden 80 yaşındaki Mehmet Ergenç, dün gittiği hastaneden eve bir daha dönmedi. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Ergenç bugün bulundu.

 

Diyaliz hastası olan eşini ziyaretinden sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne baş ağrısı nedeniyle gittiği acil serviste, tedavi gördükten sonra ayrılan Mehmet Ergenç (80) eve geri dönmedi. Ailesi tarafından ve polis tarafından aranan Ergenç bulunamadı.

 

Mehmet Ergenç’in torunu Yunus Ergenç, “Dünden itibaren arıyoruz bir türlü bulamadık. Polis güvenlik ve akrabalarımızla birlikte hastaneyi didik didik etmemize rağmen bir türlü bulamadık. Hastaneden akşam saat 18.00’da tedavisi bittikten sonra yalnız başına eve gelmek için yola çıkmış. Yolu bulamayınca tekrar hastaneye geri dönerek C Blok olan binanın bodurum katına inip orada kalmış. Sağ olsun Acil Servis’in önünde beklerken, bugün hastanede çalışan bir temizlikçi ablamız bulup bize teslim etti. “dedi.

 

Sağlık durumu iyi olan Mehmet Ergenç, akrabaları tarafından alınarak eve götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.