Kayıp şahsı arama çalışmaları 5'inci gününde de sonuç alınamadı

ASAYİŞ 23.05.2020 - 01:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kayıp şahsı arama çalışmaları 5'inci gününde de sonuç alınamadı

Denizli’nin Güney ilçesinde intihar notu bıraktığı iddia edilen 57 yaşındaki adam ortadan kayboldu. Yapılan arama çalışmalarının 5'inci gününde de sonuç alınamadı. Arama çalışmalarına Afyonkarahisar'dan gelen destek ekiplerinin yanı sıra arama köpekleri ve drone ile destek sağlanıyor.   Güney ilçesinde yaşayan ve geçtiğimiz Pazartesi günü sabah saatlerinde evinden çıkan ve bir daha haber alınmayan Arif Çağlar'ın (57) yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine şahsı bulmak için arama çalışması başlatıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yanı sıra arama çalışmalarına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, Arama Kurtarma Derneği (AKUT), İHH Arama Kurtarma ve Dağ Arama Kurtarma (DAK) ekipleri de destek veriyor. Yapılan çalışmalarda Çağlar'ın Güney ile Çal ilçesi sınırları arasında bulunan Adıgüzel Barajı yakınlarında kullandığı otomobili bulundu.     Güney ve Çal ilçesi jandarma ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı görevli su altı arama kurtarma ekiplerinin baraj gölünde aramalarına devam ediyor. Öte yandan arama çalışmalarına hassas koku alan arama köpekleri ve çevre taraması için drone ile yapılan arama çalışmaları bugünde sonuç vermediği öğrenildi.     ARAMA ÇALIŞMALARI GENİŞLETİLEREK DEVAM EDİYOR Denizli AFAD'dan yapılan açıklamada; Güney ilçemiz Adıgüzel Barajı mevkiinde kaybolan vatandaşımızı arama çalışmalarımız Denizli büyükşehir belediye itfaiyesi, Afyon AFAD arama kurtarma birlik müdürlüğümüz ve sivil toplum kuruluşlarımızın katılımlarıyla genişletilerek devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.      

Denizli’nin Güney ilçesinde intihar notu bıraktığı iddia edilen 57 yaşındaki adam ortadan kayboldu. Yapılan arama çalışmalarının 5'inci gününde de sonuç alınamadı. Arama çalışmalarına Afyonkarahisar'dan gelen destek ekiplerinin yanı sıra arama köpekleri ve drone ile destek sağlanıyor.

 

Güney ilçesinde yaşayan ve geçtiğimiz Pazartesi günü sabah saatlerinde evinden çıkan ve bir daha haber alınmayan Arif Çağlar'ın (57) yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine şahsı bulmak için arama çalışması başlatıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yanı sıra arama çalışmalarına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, Arama Kurtarma Derneği (AKUT), İHH Arama Kurtarma ve Dağ Arama Kurtarma (DAK) ekipleri de destek veriyor. Yapılan çalışmalarda Çağlar'ın Güney ile Çal ilçesi sınırları arasında bulunan Adıgüzel Barajı yakınlarında kullandığı otomobili bulundu.

 

 

Güney ve Çal ilçesi jandarma ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı görevli su altı arama kurtarma ekiplerinin baraj gölünde aramalarına devam ediyor. Öte yandan arama çalışmalarına hassas koku alan arama köpekleri ve çevre taraması için drone ile yapılan arama çalışmaları bugünde sonuç vermediği öğrenildi.

 

 

ARAMA ÇALIŞMALARI GENİŞLETİLEREK DEVAM EDİYOR

Denizli AFAD'dan yapılan açıklamada; Güney ilçemiz Adıgüzel Barajı mevkiinde kaybolan vatandaşımızı arama çalışmalarımız Denizli büyükşehir belediye itfaiyesi, Afyon AFAD arama kurtarma birlik müdürlüğümüz ve sivil toplum kuruluşlarımızın katılımlarıyla genişletilerek devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.