Kayıp yaşlı adam motoru ile şarampole yuvarlandı

ASAYİŞ 27.11.2019 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kayıp yaşlı adam motoru ile şarampole yuvarlandı

Denizli’nin Babadağ ilçesinde dün evden çıktıktan sonra haber alınamayan yaşlı adam motoru ile birlikte şarampolden yuvarlandı. Bir gün sonra yaralı olarak bulunan yaşlı adam tedavi altına alındı.   Edinilen bilgiye göre dünden bu yana kayıp olarak aranan Safi A. isimli yaşlı adam, AFAD ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği titiz arama çalışmaları sonucu motoruyla şarampolden aşağıya yuvarlanmış şekilde bulundu. Dün evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmemesi üzerine yakınları tarafından jandarma ve polis ekiplerine kayıp ihbarı yapılması üzerine arama çalışmaları başlatılan yaşlı adam ilçe merkezinde bulunamayınca AFAD’dan destek istenildi.   Bölgeye gelerek detaylı bir şekilde arama kurtarma işlemi başlatan AFAD ekipleri yaşlı adamı şarampolden yuvarlandığı 20 SV 987 plakalı motoru ile birlikte buldu. Geceden bu zaman bulunduğu yerde kalan ve yaralanan adam olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.   Üzerinden kimlik çıkmayan yaşlı adamın tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.     Kaynak:saraykoy.com.tr  

Denizli’nin Babadağ ilçesinde dün evden çıktıktan sonra haber alınamayan yaşlı adam motoru ile birlikte şarampolden yuvarlandı. Bir gün sonra yaralı olarak bulunan yaşlı adam tedavi altına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre dünden bu yana kayıp olarak aranan Safi A. isimli yaşlı adam, AFAD ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği titiz arama çalışmaları sonucu motoruyla şarampolden aşağıya yuvarlanmış şekilde bulundu. Dün evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmemesi üzerine yakınları tarafından jandarma ve polis ekiplerine kayıp ihbarı yapılması üzerine arama çalışmaları başlatılan yaşlı adam ilçe merkezinde bulunamayınca AFAD’dan destek istenildi.

 

Bölgeye gelerek detaylı bir şekilde arama kurtarma işlemi başlatan AFAD ekipleri yaşlı adamı şarampolden yuvarlandığı 20 SV 987 plakalı motoru ile birlikte buldu. Geceden bu zaman bulunduğu yerde kalan ve yaralanan adam olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

 

Üzerinden kimlik çıkmayan yaşlı adamın tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak:saraykoy.com.tr

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.