Kaymakam Adem Uslu, Merkezefendi halkına seslendi

DENİZLİ 04.04.2020 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaymakam Adem Uslu, Merkezefendi halkına seslendi

Denizli Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evdekal çağrısına vurgu yaparak ilçe halkına görüntülü çağrıda bulundu. Uslu; “Evdekal Merkezefendi” dedi.   Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara görüntülü "evde kal" çağrısında bulundu. Hazırlanan videoda Uslu, “Evlerimiz Kovid-19 virüs belasına karşı bizleri koruyan en sağlam kale, en güvenli limandır. Hayatı birlikte paylaştığımız, birlikte yaşadığımız, bütün sevdiklerimiz başta olmak üzere milletimizin ve insanlığın sağlığı için ben bu hafta sonu evimde kalıyor ve Merkezefendi'de ikamet eden bütün hemşehrilerime bir çağrıda bulunuyorum. Evdekal Merkezefendi…” dedi.  

Denizli Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evdekal çağrısına vurgu yaparak ilçe halkına görüntülü çağrıda bulundu. Uslu; “Evdekal Merkezefendi” dedi.

 

Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara görüntülü "evde kal" çağrısında bulundu. Hazırlanan videoda Uslu, “Evlerimiz Kovid-19 virüs belasına karşı bizleri koruyan en sağlam kale, en güvenli limandır. Hayatı birlikte paylaştığımız, birlikte yaşadığımız, bütün sevdiklerimiz başta olmak üzere milletimizin ve insanlığın sağlığı için ben bu hafta sonu evimde kalıyor ve Merkezefendi'de ikamet eden bütün hemşehrilerime bir çağrıda bulunuyorum. Evdekal Merkezefendi…” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.