Kaymakam Altıntaş ve Başkan Özbaş’tan COVID-19 denetimi

DENİZLİ 06.08.2020 - 15:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Özbaş’tan COVID-19 denetimi

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde “Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan COVID-19 tedbirlerine yönelik denetimlere Sarayköy Kaymakam Vekili Ahmet Ali Altıntaş ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da katıldı.   Tüm Türkiye’de İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla gerçekleştirilen COVID-19 tedbirlerine yönelik denetimler Sarayköy’de de yapıldı. Denetimlere Sarayköy Kaymakam Vekili Babadağ Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necat Özbaş, Sarayköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Erdal Bayar ve beraberindekiler katıldı.   Denetimlerde Kaymakam Altıntaş, Başkan Özbaş ve Bayar vatandaşlara tedbir kurallarını hatırlatarak maskesiz dolaşmamaları gerektiğini hatırlattı. Ayrıca ilçe otogarı ve taksi durakları da ziyaret edilerek yolculara ve şoförlere koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemler tek tek anlatıldı.      Tedbir kurallarına uyulmazsa her şeyin ilk başa döneceğini belirten Kaymakam Altıntaş, “Yapılan onca çaba ve çalışmanın bir anda yok olmasını hiç kimse istemez. O yüzden rehavete izin vermeden kuralları ilk gün ki sıklıkla uygulamaya devam etmemiz gerekiyor. Esnaflarımız bu konuda öncelik taşıyor. Çünkü çok fazla vatandaşla görüştükleri için tedbir kurallarını sürekli hatırlatmaları ve uygulamaları çalışmalara güç verecektir” dedi.   İlçenin merkeze çok yakın olduğu ve sürekli gidiş gelişlerin devam ettiği için daha emniyetli davranılması gerektiğini aktaran Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, “ Vatandaşlarımız ve esnaflarımız bu süreci olması gereken tedbirleri uygulayarak geçirdiklerine inanıyorum. Çünkü merkeze çok yakın bir ilçeyiz vaka sayımızda büyük bir patlama olabilirdi. Ancak şu ana kadar vaka sayımız minimum düzeyde ilerledi. Gönül ister ki hiç kimse bu virüse yakalanmasın ancak Sarayköy’de bulunan vaka sayısı tahmin edilenden daha az. Bu da vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın duyarlılığından kaynaklıdır. Aynı bu şekilde emniyeti elden bırakmadan normalleşme dönemine alışacağız” diye konuştu.     Sarayköy’de iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetimler gerçekleştirildi. Denetim ekipleri her bir iş kolu ya da mekânın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak ilgili kamu kurum personeliyle oluşturuldu.

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde “Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan COVID-19 tedbirlerine yönelik denetimlere Sarayköy Kaymakam Vekili Ahmet Ali Altıntaş ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da katıldı.

 

Tüm Türkiye’de İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla gerçekleştirilen COVID-19 tedbirlerine yönelik denetimler Sarayköy’de de yapıldı. Denetimlere Sarayköy Kaymakam Vekili Babadağ Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necat Özbaş, Sarayköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Erdal Bayar ve beraberindekiler katıldı.

 

Denetimlerde Kaymakam Altıntaş, Başkan Özbaş ve Bayar vatandaşlara tedbir kurallarını hatırlatarak maskesiz dolaşmamaları gerektiğini hatırlattı. Ayrıca ilçe otogarı ve taksi durakları da ziyaret edilerek yolculara ve şoförlere koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemler tek tek anlatıldı. 

 

 

Tedbir kurallarına uyulmazsa her şeyin ilk başa döneceğini belirten Kaymakam Altıntaş, “Yapılan onca çaba ve çalışmanın bir anda yok olmasını hiç kimse istemez. O yüzden rehavete izin vermeden kuralları ilk gün ki sıklıkla uygulamaya devam etmemiz gerekiyor. Esnaflarımız bu konuda öncelik taşıyor. Çünkü çok fazla vatandaşla görüştükleri için tedbir kurallarını sürekli hatırlatmaları ve uygulamaları çalışmalara güç verecektir” dedi.

 

İlçenin merkeze çok yakın olduğu ve sürekli gidiş gelişlerin devam ettiği için daha emniyetli davranılması gerektiğini aktaran Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, “ Vatandaşlarımız ve esnaflarımız bu süreci olması gereken tedbirleri uygulayarak geçirdiklerine inanıyorum. Çünkü merkeze çok yakın bir ilçeyiz vaka sayımızda büyük bir patlama olabilirdi. Ancak şu ana kadar vaka sayımız minimum düzeyde ilerledi. Gönül ister ki hiç kimse bu virüse yakalanmasın ancak Sarayköy’de bulunan vaka sayısı tahmin edilenden daha az. Bu da vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın duyarlılığından kaynaklıdır. Aynı bu şekilde emniyeti elden bırakmadan normalleşme dönemine alışacağız” diye konuştu.

 

 

Sarayköy’de iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetimler gerçekleştirildi. Denetim ekipleri her bir iş kolu ya da mekânın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak ilgili kamu kurum personeliyle oluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.