Kaymakam Didem Dinç Özay, Çameli’ye veda etti

DENİZLİ 21.09.2020 - 13:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaymakam Didem Dinç Özay, Çameli’ye veda etti

Çameli İlçe Kaymakamlığı’ndan, Muğla Kavaklîdere İlçesi Kaymakamlığına atanan Kaymakam Didem Dinç Özay için düzenlenen veda yemeğinde, pandemi kuralları içerisinde ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verildi.   Çameli Taş Konaklarda düzenlenen veda törenine Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Adliyesi Hakime Fatma Funda Kara, Hakim Yaşar Yörük, Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Cansu, Cumhuriyet Savcısı Ali Osman Avcı ve İlçe Protokolü katıldı.   Düzenlenen veda yemeğinde teşekkür konuşması yapan Kaymakam Didem Dinç Özay; “İlçede görev yaptığı için mutlu olduğunu belirterek bu süre içerisinde birlik ve beraberliğin omuz omuza çalışmanın önemini daha iyi kavrayabilmek adına özveriyle çalıştık. Çameli’ye çalışmaktan ve sizleri tanımaktan büyük onur duydum” dedi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ Kaymakamımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Kaymakamımız Didem Dinç Özay’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum. İlçemizde önemli hizmetlere imza attı. Kendisine hizmetlerinden dolayı da teşekkür ederim” dedi.   Konuşmaların ardından Kaymakam Didem Dinç Özay’a ilçede yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Cansu, Hakim Yaşar Yörük tarafından plaket ve çiçek verildi.

Çameli İlçe Kaymakamlığı’ndan, Muğla Kavaklîdere İlçesi Kaymakamlığına atanan Kaymakam Didem Dinç Özay için düzenlenen veda yemeğinde, pandemi kuralları içerisinde ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verildi.

 

Çameli Taş Konaklarda düzenlenen veda törenine Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Adliyesi Hakime Fatma Funda Kara, Hakim Yaşar Yörük, Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Cansu, Cumhuriyet Savcısı Ali Osman Avcı ve İlçe Protokolü katıldı.

 

Düzenlenen veda yemeğinde teşekkür konuşması yapan Kaymakam Didem Dinç Özay; “İlçede görev yaptığı için mutlu olduğunu belirterek bu süre içerisinde birlik ve beraberliğin omuz omuza çalışmanın önemini daha iyi kavrayabilmek adına özveriyle çalıştık. Çameli’ye çalışmaktan ve sizleri tanımaktan büyük onur duydum” dedi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ Kaymakamımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Kaymakamımız Didem Dinç Özay’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum. İlçemizde önemli hizmetlere imza attı. Kendisine hizmetlerinden dolayı da teşekkür ederim” dedi.

 

Konuşmaların ardından Kaymakam Didem Dinç Özay’a ilçede yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Cansu, Hakim Yaşar Yörük tarafından plaket ve çiçek verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.