Kaymakam Öz vatandaşlarla buluştu

DENİZLİ 05.01.2017 - 12:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaymakam Öz vatandaşlarla buluştu

Honaz Kaymakamı Zafer Öz başkanlığında halk toplantısı düzenlendi.

4 Ocak 2017 tarihinde saat 10:00'da Honaz Belediyesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Honaz Kaymakamı  Zafer Öz başkanlığında halk toplantısı yapıldı.   Toplantıya katılan kurum yetkilileri, muhtarlar ve halkımızdan devlete erişebilirlilik, ilçe sorunları ve çözüm önerileri, bürokrasi engelinin en aza indirilmesi ve benzeri  konularda görüş alış-verişi yapıldı.Kaymakam Zafer Öz, kurum yetkililerini ve muhtarları görüşülen konularda gerekli titizliğin gösterilmesi hususunda talimatlandırdı.     Akabinde aynı binada mevcut İlçe Halk Kütüphanesinde incelemeler yaptı. Bu sırada memur, öğrenci ve halktan kütüphaneye üye olanlarla sohbet yaptı.  
Honaz Kaymakamı Zafer Öz başkanlığında halk toplantısı düzenlendi.

4 Ocak 2017 tarihinde saat 10:00'da Honaz Belediyesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Honaz Kaymakamı  Zafer Öz başkanlığında halk toplantısı yapıldı.

 

Toplantıya katılan kurum yetkilileri, muhtarlar ve halkımızdan devlete erişebilirlilik, ilçe sorunları ve çözüm önerileri, bürokrasi engelinin en aza indirilmesi ve benzeri  konularda görüş alış-verişi yapıldı.Kaymakam Zafer Öz, kurum yetkililerini ve muhtarları görüşülen konularda gerekli titizliğin gösterilmesi hususunda talimatlandırdı.

 

 

Akabinde aynı binada mevcut İlçe Halk Kütüphanesinde incelemeler yaptı. Bu sırada memur, öğrenci ve halktan kütüphaneye üye olanlarla sohbet yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.