Kaymakam Özaydın İlçe Ziyaretlerine Başladı

DENİZLİ 06.02.2017 - 16:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaymakam Özaydın İlçe Ziyaretlerine Başladı

Çameli Kaymakamı Onur ÖZAYDIN , mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

ÖZAYDIN Mahalle ziyaretlerinin ilk durağı , Belevi Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi Kaymakam ÖZAYDIN , vatandaşların taleplerini not aldı. Yaptıkları bu ziyaretler sayesinde vatandaşları ve ilçeyi tanıma fırsatı bulduğunu da kaydeden ÖZAYDIN , "Ben ve ekibim, biz kamu görevlileri olarak sizlerin hizmetinde bulunmak için varız.   Vatandaşlarımızın işleri kolay, hızlı, güler yüzlü, saygılı bir şekilde yürüsün diye azami gayreti ve özeni göstereceğiz. Sizlerin kamu hizmetlerinden, dairelerin verdiği hizmetlerden sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde yararlanması için gerekli tedbirleri mümkün olduğunca almaya çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.   ifadelerini kullandı.Kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat etmek isteyip çekingenliği nedeniyle gidemeyenlere cesaret veriyoruz. Görüşmeler sayesinde hem sorunların çözüm sürecini kısaltmayı hem de en iyi hizmeti verebilme imkanını sağlıyoruz.
Çameli Kaymakamı Onur ÖZAYDIN , mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

ÖZAYDIN Mahalle ziyaretlerinin ilk durağı , Belevi Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi


Kaymakam ÖZAYDIN , vatandaşların taleplerini not aldı.


Yaptıkları bu ziyaretler sayesinde vatandaşları ve ilçeyi tanıma fırsatı bulduğunu da kaydeden ÖZAYDIN , "Ben ve ekibim, biz kamu görevlileri olarak sizlerin hizmetinde bulunmak için varız.

 

Vatandaşlarımızın işleri kolay, hızlı, güler yüzlü, saygılı bir şekilde yürüsün diye azami gayreti ve özeni göstereceğiz. Sizlerin kamu hizmetlerinden, dairelerin verdiği hizmetlerden sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde yararlanması için gerekli tedbirleri mümkün olduğunca almaya çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

 

ifadelerini kullandı.Kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat etmek isteyip çekingenliği nedeniyle gidemeyenlere cesaret veriyoruz. Görüşmeler sayesinde hem sorunların çözüm sürecini kısaltmayı hem de en iyi hizmeti verebilme imkanını sağlıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.