Kaymakamlıktan düğüncülere duyuru!

DENİZLİ 24.03.2021 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Kaymakamlıktan düğüncülere duyuru!

Çameli İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda, düğün merasimi yapacakların salon kısıtlaması nedeniyle en az 3 gün önce başvuru yapmalarını bildirdi.   Kontrollü normalleşme sürecinde düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde, nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler, kişi başına minimum 8 metrekare alan ayrılmak kaydıyla katılımcı 100 kişiyi geçmeyecek şekilde 1 saatle sınırlı olmak üzere yapılabilecek.   Çameli Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda; “ilçemizde düğün ve nikah merasimleri sadece Çameli Belediyesi Nikah Salonu yada Belediye Düğün Salonunda yapılabilecektir. Nikâh veya nikâh merasimi şeklindeki düğünlerde kişi ve alan sınırlamalarının kontrolünün sağlanması için nikâh ve/veya düğün organizasyonu yapacakların en az üç gün öncesinden Kaymakamlığımıza e-devlet kapısından İçişleri Bakanlığı e-başvuru/Yeni Başvuru/Kaymakamlık İşleri/Dilekçe ve şikâyetlerin değerlendirilmesi sekmelerini takip ederek bildirim yapması gerekmektedir.” İfadelerine yer verildi.  

Çameli İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda, düğün merasimi yapacakların salon kısıtlaması nedeniyle en az 3 gün önce başvuru yapmalarını bildirdi.

 

Kontrollü normalleşme sürecinde düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde, nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler, kişi başına minimum 8 metrekare alan ayrılmak kaydıyla katılımcı 100 kişiyi geçmeyecek şekilde 1 saatle sınırlı olmak üzere yapılabilecek.

 

Çameli Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda; “ilçemizde düğün ve nikah merasimleri sadece Çameli Belediyesi Nikah Salonu yada Belediye Düğün Salonunda yapılabilecektir. Nikâh veya nikâh merasimi şeklindeki düğünlerde kişi ve alan sınırlamalarının kontrolünün sağlanması için nikâh ve/veya düğün organizasyonu yapacakların en az üç gün öncesinden Kaymakamlığımıza e-devlet kapısından İçişleri Bakanlığı e-başvuru/Yeni Başvuru/Kaymakamlık İşleri/Dilekçe ve şikâyetlerin değerlendirilmesi sekmelerini takip ederek bildirim yapması gerekmektedir.” İfadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.