Kayseri'de patlama!

GÜNDEM 17.12.2016 - 08:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kayseri'de patlama!

denizli haber / denizli 20 haber / Kayseri'de patlama!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi önünde patlama oldu. Gelen son dakika haberine göre yaralıların olduğu bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar  Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yakın olduğundan vatandaşlar tarafından da taşındığı belirtildi. Belediye otobüsü yanında bomba yüklü aracın patlatıldığı belirtilirken, otobüste öğrenci ve askerlerin olduğu ifade edildi.   Kayseri 1. Komando Tugayı askerlerinin çarşı iznine çıktıkları ve otobüslerle taşındığı belirtildi. Patlamada ölü yada yaralı sayısı henüz netleşmediği gelen bilgiler arasında.
denizli haber / denizli 20 haber / Kayseri'de patlama!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi önünde patlama oldu. Gelen son dakika haberine göre yaralıların olduğu bildirildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar  Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yakın olduğundan vatandaşlar tarafından da taşındığı belirtildi. Belediye otobüsü yanında bomba yüklü aracın patlatıldığı belirtilirken, otobüste öğrenci ve askerlerin olduğu ifade edildi.

 

Kayseri 1. Komando Tugayı askerlerinin çarşı iznine çıktıkları ve otobüslerle taşındığı belirtildi. Patlamada ölü yada yaralı sayısı henüz netleşmediği gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.