Kayserispor - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

SPOR 21.09.2019 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayserispor - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’in 5. haftasında Kayserispor, Denizlispor'u konuk edecek. Henüz galibiyeti olmayan Kayserispor, evinde taraftarı önünde ilk galibiyetini almak istiyor. İlk 3 haftayı 7 puanla geçtikten sonra sezonun ilk yenilgisini geçen hafta evinde Konyaspor’dan alan Yukatel Denizlispor ise, Kayseri deplasmanında çıkış arayacak. Peki, Kayserispor - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor, sezona fırtına gibi başlayan Denizlispor'u konuk edecek. Henüz ligde galibiyeti bulunmayan Kayserispor’da cezalı oyuncu yok ancak forvet Artem Kravets, ön libero Şamil Çinaz ve stoper Alpay sakat. Bu sezonki ilk yenilgisini Konya karşısında yaşayan Denizli’de ise sakat ya da cezalı oyuncu yer almıyor. Taraftarına galibiyet hediye etmek isteyen Kayserispor siftah peşinde olacak. İlk 3 haftayı 7 puanla geçtikten sonra geçen hafta kaybeden Denizli ise deplasmanda çıkış arayacak.   Kayserispor - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. 90 dakika beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Kayserispor - Denizlispor muhtemel 11'ler   MUHTEMEL İLK 11’LER Kayserispor: Silviu Lung, Miguel Lopes, Benoit Poulain, Aymen Abdennour  Yasir Subaşı, Dja Djedje, Ben Reinstra, Bernard Mensah, Umut Bulut, Pedro Henrique, Emmanuel Adebayor   Denizlispor: Stachowiak, Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Murawski, Sackey, Aissati, Recep, Barrow, Rodallega   DÜDÜK HÜSEYİN GÖÇEK’TE İki takım arasındaki mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Erkan Engin görev alacak.   MAÇ İSTATİSKLERİ Süper Lig tarihinde Denizlispor’u konuk ettiği 6 maçta kaybetmeyen Kasyerispor 4 maçta galip gelirken 2 maçta beraber kaldı. Kayserispor ile oynadığı son 4 Süper Lig maçının 2 ‘sini kazanan Denizlispor, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 7 karşılaşmada 2 beraberlik 3 mağlubiyet almıştı.   Sezonun ilk 4 haftasında maç kazanmayan Kayserispor’un 2 beraberliği 2 mağlubiyeti bulunuyor. Bu sezon çıktığı 2 deplasmanda mağlup olmayan Denizlispor, deplasmanda 1 galibiyet 1 mağlubiyetle evine döndü.   Denizlispor bu sezonun 4 maçında 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puanla ligde 4. Sırada yer alırken, Kayserispor 4 maçtan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 16.sırada 2 puanı bulunuyor.  
Süper Lig’in 5. haftasında Kayserispor, Denizlispor'u konuk edecek. Henüz galibiyeti olmayan Kayserispor, evinde taraftarı önünde ilk galibiyetini almak istiyor. İlk 3 haftayı 7 puanla geçtikten sonra sezonun ilk yenilgisini geçen hafta evinde Konyaspor’dan alan Yukatel Denizlispor ise, Kayseri deplasmanında çıkış arayacak. Peki, Kayserispor - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor, sezona fırtına gibi başlayan Denizlispor'u konuk edecek. Henüz ligde galibiyeti bulunmayan Kayserispor’da cezalı oyuncu yok ancak forvet Artem Kravets, ön libero Şamil Çinaz ve stoper Alpay sakat. Bu sezonki ilk yenilgisini Konya karşısında yaşayan Denizli’de ise sakat ya da cezalı oyuncu yer almıyor. Taraftarına galibiyet hediye etmek isteyen Kayserispor siftah peşinde olacak. İlk 3 haftayı 7 puanla geçtikten sonra geçen hafta kaybeden Denizli ise deplasmanda çıkış arayacak.

 

Kayserispor - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. 90 dakika beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Kayserispor - Denizlispor muhtemel 11'ler

 

MUHTEMEL İLK 11’LER

Kayserispor: Silviu Lung, Miguel Lopes, Benoit Poulain, Aymen Abdennour  Yasir Subaşı, Dja Djedje, Ben Reinstra, Bernard Mensah, Umut Bulut, Pedro Henrique, Emmanuel Adebayor

 

Denizlispor: Stachowiak, Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Murawski, Sackey, Aissati, Recep, Barrow, Rodallega

 

DÜDÜK HÜSEYİN GÖÇEK’TE

İki takım arasındaki mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Erkan Engin görev alacak.

 

MAÇ İSTATİSKLERİ

Süper Lig tarihinde Denizlispor’u konuk ettiği 6 maçta kaybetmeyen Kasyerispor 4 maçta galip gelirken 2 maçta beraber kaldı. Kayserispor ile oynadığı son 4 Süper Lig maçının 2 ‘sini kazanan Denizlispor, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 7 karşılaşmada 2 beraberlik 3 mağlubiyet almıştı.

 

Sezonun ilk 4 haftasında maç kazanmayan Kayserispor’un 2 beraberliği 2 mağlubiyeti bulunuyor. Bu sezon çıktığı 2 deplasmanda mağlup olmayan Denizlispor, deplasmanda 1 galibiyet 1 mağlubiyetle evine döndü.

 

Denizlispor bu sezonun 4 maçında 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puanla ligde 4. Sırada yer alırken, Kayserispor 4 maçtan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 16.sırada 2 puanı bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.