Kayserispor-Galatasaray maçını Ümit Öztürk yönetecek...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2018 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayserispor-Galatasaray maçını Ümit Öztürk yönetecek...

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında oynanacak olan Kayserispor - Galatasaray maçında Denizli Bölgesinden Ümit Öztürk düdük çalacak.      Süper Lig'in 12. haftasında 10 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor - Galatasray maçını Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu. Hem Kayserispor hem de Galatasaray’ın deplasman maçlarını yöneten Öztürk bu sezon ilk kez Kayseri’ye gelecek. Ümit Öztürk geçmiş sezonlarda iki takımın birçok maçında görev yaptı. Ümit Öztürk bu sezon Kayserispor ve Galatasaray’ın 1’er maçını yönetti. İşte yönettiği o maçlar:  MKE Ankaragücü: 1-Galatasaray: 3  Fenerbahçe: 2- Kayserispor: 3 

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında oynanacak olan Kayserispor - Galatasaray maçında Denizli Bölgesinden Ümit Öztürk düdük çalacak. 

 

 

Süper Lig'in 12. haftasında 10 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor - Galatasray maçını Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu. Hem Kayserispor hem de Galatasaray’ın deplasman maçlarını yöneten Öztürk bu sezon ilk kez Kayseri’ye gelecek. Ümit Öztürk geçmiş sezonlarda iki takımın birçok maçında görev yaptı. Ümit Öztürk bu sezon Kayserispor ve Galatasaray’ın 1’er maçını yönetti. İşte yönettiği o maçlar: 

MKE Ankaragücü: 1-Galatasaray: 3 
Fenerbahçe: 2- Kayserispor: 3 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.