Kaza sonrası kadın yayaya çarptı: 1 yaralı

ASAYİŞ 22.09.2018 - 17:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kaza sonrası kadın yayaya çarptı: 1 yaralı

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde iki araçın çarpıştığı meydana gelen kaza sonrası araçlardan biri durakta minibüs bekleyen  kadın yayaya çarptı.   Edinilen bilgiye göre, Yeşilköy Caddesi üzeri Özcan Kıraathanesi olarak bilinen mevkide 20 BAT 69 plakalı ticari araç ile otomobil çarpıştı. Bu esnada yaşı 45 - 50 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın minibüs beklerken, kaza sonrası 20 BAT 69 plakalı araç kontrolü kaybederek kadın yayaya çarptı. Boş bir dükkan önünde bekleyen kadın yaya, aracın çarpması ile birlikte dükkanın camına çarptı. Çarpışma sonrası dükkan camı tuz buz olurken kadın dükkanın içine savruldu. Kazada ağır yaralanan kadına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yaralıya yaptıkları ilk müdahale sonrası ambulans ile hastaneye kaldırdı. Kadının mahalle muhtarının kız kardeşi olduğu ifade edildi. Olay yerine gelen muhtar yaşanan kazaya tepki gösterdi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde iki araçın çarpıştığı meydana gelen kaza sonrası araçlardan biri durakta minibüs bekleyen  kadın yayaya çarptı.

 

Edinilen bilgiye göre, Yeşilköy Caddesi üzeri Özcan Kıraathanesi olarak bilinen mevkide 20 BAT 69 plakalı ticari araç ile otomobil çarpıştı. Bu esnada yaşı 45 - 50 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın minibüs beklerken, kaza sonrası 20 BAT 69 plakalı araç kontrolü kaybederek kadın yayaya çarptı. Boş bir dükkan önünde bekleyen kadın yaya, aracın çarpması ile birlikte dükkanın camına çarptı. Çarpışma sonrası dükkan camı tuz buz olurken kadın dükkanın içine savruldu. Kazada ağır yaralanan kadına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yaralıya yaptıkları ilk müdahale sonrası ambulans ile hastaneye kaldırdı. Kadının mahalle muhtarının kız kardeşi olduğu ifade edildi. Olay yerine gelen muhtar yaşanan kazaya tepki gösterdi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.