Kaza yapan araçlardan biri yayalara çarptı

DENİZLİ 13.10.2017 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kaza yapan araçlardan biri yayalara çarptı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 2 araç çarpıştı. Çarpışan araçlardan biri kaldırıma çıkarak yayalara çarptı.Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.   Kaza; Yenişafak Mahallesi 1029 sokakta meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu 2 ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden araçlardan biri kaldırıma yöneldi. Bu sırada kaldırımda yürüyen 2 kişi savrulan aracın altında kaldı. Kazanın ardından hemen bölgedeki vatandaşlar yaralılara müdahale ederken bölgeye sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Kaldırımda yürüyen yayalardan biri hafif şekilde yaralanırken diğeri ise ağır yaralandı.   Hayati risk taşıyan yaya ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hafif şekilde yaralanan 2 araç sürücüsü ve yayalardan birisi de ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.   

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 2 araç çarpıştı. Çarpışan araçlardan biri kaldırıma çıkarak yayalara çarptı.Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

 

Kaza; Yenişafak Mahallesi 1029 sokakta meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu 2 ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolü kaybeden araçlardan biri kaldırıma yöneldi. Bu sırada kaldırımda yürüyen 2 kişi savrulan aracın altında kaldı. Kazanın ardından hemen bölgedeki vatandaşlar yaralılara müdahale ederken bölgeye sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Kaldırımda yürüyen yayalardan biri hafif şekilde yaralanırken diğeri ise ağır yaralandı.

 

Hayati risk taşıyan yaya ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hafif şekilde yaralanan 2 araç sürücüsü ve yayalardan birisi de ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.