Kaza yapan otomobilde sıkışan 2 kişiyi İtfaiye ekipleri kurtardı

ASAYİŞ 11.02.2021 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Kaza yapan otomobilde sıkışan 2 kişiyi İtfaiye ekipleri kurtardı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi araçta sıkıştı. Araçta sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtardı. Kaza, Acıpayam ilçesi Uçarı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 20 Y 0492 plakalı otomobil ile ticari aracın çarpışması sonrası otomobil ticari araç ile bir evin bahçe duvarı arasında sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 2 kişi bulunduğu yerde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi.   Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan 2 yaralıyı kurtarmak için çalışma başlattı. Kapılar kaza anında kilitlendiği ve sıkıştığı için ekipler tarafından kapılar kesilerek yaralılar sıkıştığı yerden çıkarıldı. İtfaiye ekipleri kurtardığı yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi araçta sıkıştı. Araçta sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtardı.


Kaza, Acıpayam ilçesi Uçarı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 20 Y 0492 plakalı otomobil ile ticari aracın çarpışması sonrası otomobil ticari araç ile bir evin bahçe duvarı arasında sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 2 kişi bulunduğu yerde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan 2 yaralıyı kurtarmak için çalışma başlattı. Kapılar kaza anında kilitlendiği ve sıkıştığı için ekipler tarafından kapılar kesilerek yaralılar sıkıştığı yerden çıkarıldı. İtfaiye ekipleri kurtardığı yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.