Kazada 10 araç hasar gördü

DENİZLİ 04.06.2016 - 19:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Kazada 10 araç hasar gördü

Denizli’de bugün iki ayrı alt geçitte dikkatsizlik sonucu yaşanan kazada yaklaşık 10 araç birbirine girdi.

Denizli’de bugün İstasyon Alt geçit girişinde ve Deliktaş Alt girişinde meydana gelen kazada 10 araç hasar gördü. İki ayrı noktada gerçekleşen ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada ciddi anlamda yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. İstasyon Alt geçidindeki kazada bir sürücünün dikkatsizliği sonucu beş araç zincirleme kaza yaparken, Deliktaş Alt geçitte de yine dikkatsizlik sonucu beş araç kazaya karıştı. Yaşanan her iki olayda da trafik uzun süre aksadı. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin müdahalesi sonrası kaza yerinden çekilmesinden sonra trafik normal seyrine devam etti.
Denizli’de bugün iki ayrı alt geçitte dikkatsizlik sonucu yaşanan kazada yaklaşık 10 araç birbirine girdi.

Denizli’de bugün İstasyon Alt geçit girişinde ve Deliktaş Alt girişinde meydana gelen kazada 10 araç hasar gördü. İki ayrı noktada gerçekleşen ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada ciddi anlamda yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

İstasyon Alt geçidindeki kazada bir sürücünün dikkatsizliği sonucu beş araç zincirleme kaza yaparken, Deliktaş Alt geçitte de yine dikkatsizlik sonucu beş araç kazaya karıştı. Yaşanan her iki olayda da trafik uzun süre aksadı. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin müdahalesi sonrası kaza yerinden çekilmesinden sonra trafik normal seyrine devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.