Kazada ağır yaralanmıştı hayatını kaybetti

ASAYİŞ 04.12.2019 - 14:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kazada ağır yaralanmıştı hayatını kaybetti

Denizli Ankara Asfaltı üzerinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Çalışkan, tedavi gördüğü hastanede hayata tutunamadı.   Kaza, dün akşam saatlerinde Ankara Asfaltı üzeri Zeybek Kavşağı’na yakın yerde meydana geldi. Aynı yönde ilerleyen Şerif K'nın kullandığı 20 U 7227 plakalı hafif ticari araç ile Murat Çalışkan’ın kullandığı 20 V 3253 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrası iki araç orta refüjde bulunan bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Kazada Murat Çalışkan, diğer araçta bulunan sürücü Şerif K. ve yolcu Mustafa Ali D. yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kazada ağır yaralanan Murat Çalışkan ve diğer iki yaralıya ilk müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Çalışkan’ın tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. Murat Çalışkan’ın ölüm haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Çalışkan’ın berberlik yaptığı ve bekar olduğu ifade edildi.  

Denizli Ankara Asfaltı üzerinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Çalışkan, tedavi gördüğü hastanede hayata tutunamadı.

 

Kaza, dün akşam saatlerinde Ankara Asfaltı üzeri Zeybek Kavşağı’na yakın yerde meydana geldi. Aynı yönde ilerleyen Şerif K'nın kullandığı 20 U 7227 plakalı hafif ticari araç ile Murat Çalışkan’ın kullandığı 20 V 3253 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrası iki araç orta refüjde bulunan bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Kazada Murat Çalışkan, diğer araçta bulunan sürücü Şerif K. ve yolcu Mustafa Ali D. yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kazada ağır yaralanan Murat Çalışkan ve diğer iki yaralıya ilk müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Murat Çalışkan’ın tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. Murat Çalışkan’ın ölüm haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Çalışkan’ın berberlik yaptığı ve bekar olduğu ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.