Kazada yaralan genç yaşam mücadelesi veriyor

YAŞAM 18.02.2020 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kazada yaralan genç yaşam mücadelesi veriyor

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde motosikletle kaza yapan 16 yaşındaki genç, 8 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Gencin babası oğlu için sosyal medyadan vatandaşlardan dua istedi. Edinilen bilgilere göre Honaz İlçesi’nde 11 Şubat 2020 tarihinde akşam saatlerinde 16 yaşındaki Feyzullah H. motosikletle geçirdiği kaza sonucu su kuyusuna düştü. Ağır yaralanan ve bilinci kapanan 16 yaşındaki gence olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   8 gündür yoğun bakımda yaşam mücadeleri veren Feyzullah H. için sosyal medyadan paylaşım yapan baba Bilal H. “Oğlum Feyzullah için dualarınızı istiyorum rabbim bu acıyı kimselere yaşatmasın” diyerek vatandaşlardan oğlunun sağlığına kavuşması için dua edilmesini istedi.

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde motosikletle kaza yapan 16 yaşındaki genç, 8 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Gencin babası oğlu için sosyal medyadan vatandaşlardan dua istedi.



Edinilen bilgilere göre Honaz İlçesi’nde 11 Şubat 2020 tarihinde akşam saatlerinde 16 yaşındaki Feyzullah H. motosikletle geçirdiği kaza sonucu su kuyusuna düştü. Ağır yaralanan ve bilinci kapanan 16 yaşındaki gence olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

8 gündür yoğun bakımda yaşam mücadeleri veren Feyzullah H. için sosyal medyadan paylaşım yapan baba Bilal H. “Oğlum Feyzullah için dualarınızı istiyorum rabbim bu acıyı kimselere yaşatmasın” diyerek vatandaşlardan oğlunun sağlığına kavuşması için dua edilmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.