Kazım Arslan Denizli'den suç duyurusunda bulundu

SİYASET 12.08.2017 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kazım Arslan Denizli'den suç duyurusunda bulundu

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, bir TV programında "Yeni bir devlet kuruyoruz" açıklamasında bulunan Ayhan Oğan hakkında Denizli'den suç duyurusunda bulundu. Arslan, Oğan hakkında yakalama kararının çıkarılmasını talep etti.   Ayhan Oğan'ın sözlerinin Anayasal düzene karşı işlenmiş açık bir suç olduğunu belirten Milletvekili Kazım Arslan, Türk Ceza Kanununun "Anayasayı İhlal", "Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozmak" suçlarının işlendiğinin sabit olduğunu belirtti.    Milletvekili Kazım Arslan, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Denizli'de verdiği suç duyurusunda, Ayhan Oğan hakkında, Anayasamıza, TCK 309 maddesi ve 302 maddesi uyarınca cezalandırılması için acilen gerekli soruşturmanın yapılmasını, yakalama kararının çıkarılmasını, hakkında kamu davasının açılmasını ve en ağır ceza ile cezalandırılmasını  talep ettiklerini belirtti. Suç duyurusunda CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın  yanı sıra CHP Denizli Merkezefendi İlçe Örgütü üyeleri Mehmet Şahal, Yusuf Balık, Nazmi Hava, Egemen Gümen, Adil Eriş, Kemal Gürsel'in de imzaları yer aldı.  

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, bir TV programında "Yeni bir devlet kuruyoruz" açıklamasında bulunan Ayhan Oğan hakkında Denizli'den suç duyurusunda bulundu. Arslan, Oğan hakkında yakalama kararının çıkarılmasını talep etti.

 

Ayhan Oğan'ın sözlerinin Anayasal düzene karşı işlenmiş açık bir suç olduğunu belirten Milletvekili Kazım Arslan, Türk Ceza Kanununun "Anayasayı İhlal", "Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozmak" suçlarının işlendiğinin sabit olduğunu belirtti.

 

 Milletvekili Kazım Arslan, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Denizli'de verdiği suç duyurusunda, Ayhan Oğan hakkında, Anayasamıza, TCK 309 maddesi ve 302 maddesi uyarınca cezalandırılması için acilen gerekli soruşturmanın yapılmasını, yakalama kararının çıkarılmasını, hakkında kamu davasının açılmasını ve en ağır ceza ile cezalandırılmasını  talep ettiklerini belirtti.



Suç duyurusunda CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın  yanı sıra CHP Denizli Merkezefendi İlçe Örgütü üyeleri Mehmet Şahal, Yusuf Balık, Nazmi Hava, Egemen Gümen, Adil Eriş, Kemal Gürsel'in de imzaları yer aldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.