Kazım Arslan; "Emekliye kurban ikramiyesi ödenmeli"

SİYASET 21.08.2017 - 08:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kazım Arslan; "Emekliye kurban ikramiyesi ödenmeli"

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, emeklilerin maaşlarının bayram öncesinde ödenmesinin geçim sorununu çözmediğini belirterek, emeklilere kurban ikramiyesi ödenmesi gerektiğini belirtti.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, emeklilerin maaşlarının bayram öncesinde ödenmesinin geçim sorununu çözmediğini belirterek "Geçim sorunu çeken, bayramı mutlulukla yaşamak isteyen emeklimiz devleti yanında görmek istiyor. Tüm emeklilerimizin bayram sevincini yaşayabilmesi için emeklilerimize kurban parasının verilmesi, emeklilerimizin bir nebze rahatlamasına vesile olacaktır." dedi. Milletvekili Kazım Arslan, CHP'nin seçim vaatlerinde yer alan dini bayramlarda ikramiye verilmesi projesini hatırlattı ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'a şu yazılı soru önergesini yöneltti:   "Emeklilerimizin geçim şartları her geçen gün zorlaşmaktadır. Hayat pahalılığının en çok hissedildiği dini bayramların öncesinde emeklilerimize maaş ikramiyesi sağlanması, kurban kesemeyecek durumdaki emeklilerimize kurban parasının verilmesi, emeklilerimizin bir nebze rahatlamasına vesile olacaktır.   Hükümetiniz, Memur-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in de gündemde tuttuğu üzere, ayrım gözetilmeksizin tüm emeklilere bu Kurban Bayramı’ndan başlamak üzere, dini bayramlarda birer maaş ikramiye ödeyecek midir?   Hükümetiniz, birer maaş ikramiye ödenmesi ya da her emekliye eşit tutarda bayram ikramiyesi ödenmesi konusunda bir çalışma yapmakta mıdır?   Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle çok zor durumda olan emeklilerimize birer kurbanlık parası ödeme uygulamasını ne zaman gerçekleştireceksiniz ?"
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, emeklilerin maaşlarının bayram öncesinde ödenmesinin geçim sorununu çözmediğini belirterek, emeklilere kurban ikramiyesi ödenmesi gerektiğini belirtti.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, emeklilerin maaşlarının bayram öncesinde ödenmesinin geçim sorununu çözmediğini belirterek "Geçim sorunu çeken, bayramı mutlulukla yaşamak isteyen emeklimiz devleti yanında görmek istiyor. Tüm emeklilerimizin bayram sevincini yaşayabilmesi için emeklilerimize kurban parasının verilmesi, emeklilerimizin bir nebze rahatlamasına vesile olacaktır." dedi. Milletvekili Kazım Arslan, CHP'nin seçim vaatlerinde yer alan dini bayramlarda ikramiye verilmesi projesini hatırlattı ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'a şu yazılı soru önergesini yöneltti:

 

"Emeklilerimizin geçim şartları her geçen gün zorlaşmaktadır. Hayat pahalılığının en çok hissedildiği dini bayramların öncesinde emeklilerimize maaş ikramiyesi sağlanması, kurban kesemeyecek durumdaki emeklilerimize kurban parasının verilmesi, emeklilerimizin bir nebze rahatlamasına vesile olacaktır.

 

Hükümetiniz, Memur-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in de gündemde tuttuğu üzere, ayrım gözetilmeksizin tüm emeklilere bu Kurban Bayramı’ndan başlamak üzere, dini bayramlarda birer maaş ikramiye ödeyecek midir?

 

Hükümetiniz, birer maaş ikramiye ödenmesi ya da her emekliye eşit tutarda bayram ikramiyesi ödenmesi konusunda bir çalışma yapmakta mıdır?

 

Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle çok zor durumda olan emeklilerimize birer kurbanlık parası ödeme uygulamasını ne zaman gerçekleştireceksiniz ?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.