Keçeci’den Avukatlar Günü Mesajı

DENİZLİ 05.04.2021 - 12:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Keçeci’den Avukatlar Günü Mesajı

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, 5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.   Keçeci yayımladığı mesajında; “Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürütülmesi açısından önemli bir görev yapmaktadırlar.   Ben de bir avukat olarak, birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.” dedi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, 5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Keçeci yayımladığı mesajında; “Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürütülmesi açısından önemli bir görev yapmaktadırlar.

 

Ben de bir avukat olarak, birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.