Keçinin Saldırdığı Çoban Ağır Yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2017 - 17:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Keçinin Saldırdığı Çoban Ağır Yaralandı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dağda keçinin saldırısına uğrayan çoban cep telefonu ile yardım istedi. Hastaneye kaldırılan çobanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.    Denizli'nin Acıpayam ilçesi Dodurga Mahallesi dağlık alanında keçilerini otlatan 47 yaşındaki çoban R.A., otlattığı keçilerden birisinin saldırısına uğradı. Keçinin süsme darbeleri ile kendini yerde bulan R.A., cep telefonu ile yakınlarından yardım istedi. Yardım çağrısıyla olay yerine gelen yakınları R.A.’yı kanlar içerisinde görüp sağlık ekiplerine de haber verdiler. Bulunduğu noktadan indirilen talihsiz çoban hastaneye kaldırıldı.   Ağır yaralanan R.A.'nın yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dağda keçinin saldırısına uğrayan çoban cep telefonu ile yardım istedi. Hastaneye kaldırılan çobanın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

 


Denizli'nin Acıpayam ilçesi Dodurga Mahallesi dağlık alanında keçilerini otlatan 47 yaşındaki çoban R.A., otlattığı keçilerden birisinin saldırısına uğradı. Keçinin süsme darbeleri ile kendini yerde bulan R.A., cep telefonu ile yakınlarından yardım istedi. Yardım çağrısıyla olay yerine gelen yakınları R.A.’yı kanlar içerisinde görüp sağlık ekiplerine de haber verdiler. Bulunduğu noktadan indirilen talihsiz çoban hastaneye kaldırıldı.

 

Ağır yaralanan R.A.'nın yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.