Kediyi ölümden itfaiye ekipleri kurtardı

DENİZLİ 12.07.2019 - 08:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kediyi ölümden itfaiye ekipleri kurtardı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, korkuluk demirine boğazı saplanan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.   Edinilen bilgiye göre,  Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi 1298 Sokak'ta bir apartmanın giriş katında korkuluk demirlerine boyun kısmına saplandığını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kayalık Şube ekipler, demir korkuluğun sivri ucunun kedinin boğazına saplandığını belirledi. Acı içinde kıvranan kediyi kalın bir bezle tutan itfaiye ekipleri, kediyi dikkatli bir çalışma sonucu kurtardı.   Yüksekten demir korkulukların üzerine düştüğü tahmin edilen kedi, itfaiye ekiplerince bir koliye konulduktan sonra tedavisinin yapılması için Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğine veteriner hekimlere teslim edildi.  

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, korkuluk demirine boğazı saplanan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

 

Edinilen bilgiye göre,  Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi 1298 Sokak'ta bir apartmanın giriş katında korkuluk demirlerine boyun kısmına saplandığını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kayalık Şube ekipler, demir korkuluğun sivri ucunun kedinin boğazına saplandığını belirledi. Acı içinde kıvranan kediyi kalın bir bezle tutan itfaiye ekipleri, kediyi dikkatli bir çalışma sonucu kurtardı.

 

Yüksekten demir korkulukların üzerine düştüğü tahmin edilen kedi, itfaiye ekiplerince bir koliye konulduktan sonra tedavisinin yapılması için Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğine veteriner hekimlere teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.