Kemer takmayan uyarıldı, telefonla konuşana ceza kesildi

DENİZLİ 15.09.2018 - 07:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kemer takmayan uyarıldı, telefonla konuşana ceza kesildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri seyir halinde kemer takmayan sürücüleri uyardı, telefonla konuşanlara ceza kesti.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun trafik ile ilgili talimatlarından sonra çalışmalarına başlayan Çivril Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ilçe giriş ve çıkışlarında denetim yaptı. Denetimlerde emniyet kemeri takmayan sürücüler bir kereye mahsus uyarılırken seyir halinde cep telefonu ile konuşan sürücülere ceza kesildi.  Uygulamanın ilk günü olması nedeniyle emniyet kemeri takmayan sürücülerin bir kerelik sözlü olarak uyarıldığı, bundan sonra kemersiz araç kullanan sürücülere de ceza kesileceği ifade edildi.   Denetim ve uygulamaların ilçe merkezinde artarak devam edeceği belirtildi. 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri seyir halinde kemer takmayan sürücüleri uyardı, telefonla konuşanlara ceza kesti. 


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun trafik ile ilgili talimatlarından sonra çalışmalarına başlayan Çivril Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ilçe giriş ve çıkışlarında denetim yaptı. Denetimlerde emniyet kemeri takmayan sürücüler bir kereye mahsus uyarılırken seyir halinde cep telefonu ile konuşan sürücülere ceza kesildi. 


Uygulamanın ilk günü olması nedeniyle emniyet kemeri takmayan sürücülerin bir kerelik sözlü olarak uyarıldığı, bundan sonra kemersiz araç kullanan sürücülere de ceza kesileceği ifade edildi.

 
Denetim ve uygulamaların ilçe merkezinde artarak devam edeceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.