Kendirli'ye hüzünlü veda...

YAŞAM 07.11.2018 - 14:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kendirli'ye hüzünlü veda...

Denizli’de dün gece hayatını kaybeden Avukat Tevfik Kendirli için Denizli Barosu tarafından bir veda töreni düzenlendi.   Denizli Barosu’nun saygın üyelerinden Cumhuriyet Halk Partili Avukat Tevfik Kendirli, kısa bir süre önce tedavi amacıyla yattığı hastanede hayatını kaybetti.     Yaklaşık 5 gün önce aniden rahatsızlanarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan, burada tıkalı damarları olduğu tespit edilerek acil bir şekilde anjiyo yapılan 36 yaşındaki Tevfik Kendirli, operasyonun ardından alındığı yoğun bakım ünitesinde dün gece doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.     İl Genel Meclis Üyeliği yanında CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Kendirli, evli ve iki çocuk babasıydı.   Kendirli’ye veda etmek için bugün saat 10.00’da Denizli Barosu’nda düzenlenen törene Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, çok sayıda partili ve çok sayıda avukat ve ailesi katıldı.     Duygulu anların yaşandığı törenin ardından Kendirli’nin naaşı Sarayköy’de Öğle Namazı’na müteakip Mahalle Camii’nde kılınacak Cenaze Namazı’nın ardından Tosunlar Mezarlığı’na defnedilerek son yolculuğuna uğurlanacak.

Denizli’de dün gece hayatını kaybeden Avukat Tevfik Kendirli için Denizli Barosu tarafından bir veda töreni düzenlendi.

 

Denizli Barosu’nun saygın üyelerinden Cumhuriyet Halk Partili Avukat Tevfik Kendirli, kısa bir süre önce tedavi amacıyla yattığı hastanede hayatını kaybetti.

 

 

Yaklaşık 5 gün önce aniden rahatsızlanarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan, burada tıkalı damarları olduğu tespit edilerek acil bir şekilde anjiyo yapılan 36 yaşındaki Tevfik Kendirli, operasyonun ardından alındığı yoğun bakım ünitesinde dün gece doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

 

İl Genel Meclis Üyeliği yanında CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Kendirli, evli ve iki çocuk babasıydı.

 

Kendirli’ye veda etmek için bugün saat 10.00’da Denizli Barosu’nda düzenlenen törene Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, çok sayıda partili ve çok sayıda avukat ve ailesi katıldı.

 

 

Duygulu anların yaşandığı törenin ardından Kendirli’nin naaşı Sarayköy’de Öğle Namazı’na müteakip Mahalle Camii’nde kılınacak Cenaze Namazı’nın ardından Tosunlar Mezarlığı’na defnedilerek son yolculuğuna uğurlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.