Kent Konseyi’nden Anlamlı Bağış

DENİZLİ 16.01.2017 - 15:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kent Konseyi’nden Anlamlı Bağış

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri, örnek bir davranış sergileyerek Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Çınar Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nde yapılan etkinliğe Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.    Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Kent Konseyi çatısı altında bulunan Kadın, Gençlik ve Engelliler Meclisi olarak, Kızılay’a kan bağışında bulunmak istedik.    Ülkemizde kan stoğu ne kadar fazla olursa hayat kurtarmak da o kadar kolay olur. El ele vererek kan stoğunun artmasına destek olmalıyız” diye konuştu. Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ise duyarlılıklarından dolayı Kent Konseyi’ne teşekkür etti.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri, örnek bir davranış sergileyerek Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Çınar Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nde yapılan etkinliğe Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

 

Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Kent Konseyi çatısı altında bulunan Kadın, Gençlik ve Engelliler Meclisi olarak, Kızılay’a kan bağışında bulunmak istedik. 

 

Ülkemizde kan stoğu ne kadar fazla olursa hayat kurtarmak da o kadar kolay olur. El ele vererek kan stoğunun artmasına destek olmalıyız” diye konuştu. Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ise duyarlılıklarından dolayı Kent Konseyi’ne teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.