Kepenek’ten Eski Futbolculara Vefa

SPOR 09.10.2019 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kepenek’ten Eski Futbolculara Vefa

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honazspor’da yıllarca forma giymiş ya da yöneticilik yapmış eski futbolculara vefa örneği göstererek, yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verdi.   Honaz Belediyesi sosyal projeler üretmeye devam ediyor.  Cumhuriyet Kupası Mahalleler Arası Halı Saha Turnuvası’nın açılışı öncesi sürpriz bir etkinliğe imza atan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honazspor’da yıllarca forma giymiş ya da yöneticilik yapan eski futbolcularla bir araya geldi. Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz’ın da katıldığı etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Vefa gecesinde konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Yıllarca aynı sahada ter döktüğümüz, sahada izlediğimiz ağabeylerimle, kardeşlerimle bu şekilde bir araya gelmek benim için gurur verici. Sporun dili yok, milleti yok. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor. Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümü için yaptığımız bu etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum’’dedi.     Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ise, ‘’ Ekim ayı bizim için çok önemli. Cumhuriyetimizi biz bu ayda kurduk. Sizin gibi değerli, toprak sahalardan bu günlere gelen futbolcularla bir arada olduğum için çok mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim’’ diye konuştu.   Konuşmaların ardından 1966 yılında kurulan Honazspor’da forma giyen, yöneticilik yapan, antrenörlük yapan katılımcılara plaketleri Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek verdi. Halı sahada bir araya gelen eski oyuncular birbirleriyle sohbet ederek eski günleri yad ettiler. Kendilerine gösterilen vefaya teşekkür eden eski oyuncular, Başkan Kepenek’e teşekkür ettiler.  

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honazspor’da yıllarca forma giymiş ya da yöneticilik yapmış eski futbolculara vefa örneği göstererek, yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verdi.

 

Honaz Belediyesi sosyal projeler üretmeye devam ediyor.  Cumhuriyet Kupası Mahalleler Arası Halı Saha Turnuvası’nın açılışı öncesi sürpriz bir etkinliğe imza atan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honazspor’da yıllarca forma giymiş ya da yöneticilik yapan eski futbolcularla bir araya geldi. Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz’ın da katıldığı etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Vefa gecesinde konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Yıllarca aynı sahada ter döktüğümüz, sahada izlediğimiz ağabeylerimle, kardeşlerimle bu şekilde bir araya gelmek benim için gurur verici. Sporun dili yok, milleti yok. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor. Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümü için yaptığımız bu etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum’’dedi.

 

 

Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ise, ‘’ Ekim ayı bizim için çok önemli. Cumhuriyetimizi biz bu ayda kurduk. Sizin gibi değerli, toprak sahalardan bu günlere gelen futbolcularla bir arada olduğum için çok mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim’’ diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından 1966 yılında kurulan Honazspor’da forma giyen, yöneticilik yapan, antrenörlük yapan katılımcılara plaketleri Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek verdi. Halı sahada bir araya gelen eski oyuncular birbirleriyle sohbet ederek eski günleri yad ettiler. Kendilerine gösterilen vefaya teşekkür eden eski oyuncular, Başkan Kepenek’e teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.