Kibong Mbamba ve Abdülkerim Bardakçı Denizlispor'a imza attı

SPOR 04.07.2018 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kibong Mbamba ve Abdülkerim Bardakçı Denizlispor'a imza attı

Spor Toto 1. Lig'de 2018-2019 sezonuna güçlü girmek isteyen Denizlispor transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-siyahlı ekip bugün Kibong Mbamba el sıkışarak anlaştı. Denizlispor aynı zamanda Konyasporlu stoper Abdülkerim Bardakçı’yı bir yıllığına kiraladı.   Denizlispor, dün Burak Altıparmak ve Cenk Güvenç ile anlaşarak 2 yıllık anlaşmaya imza atımıştı. Yeşil-siyahlı ekip bugün Kibong Mbamba ile 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşmeye imza attı. Aynı zamanda Abdülkerim Bardakçı'yı 1 yıllığına kiraladı.   Camerunlu 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Kibong Mbamba MKE Ankaragücü ile  31 Mayıs 2019 tarihine kadar olan sözleşmesini, alacaklarına karşılık tek taraflı fesh ederek Denizlispor ile anlaştı. Kibong Mbamba daha önce Adanaspor ve Atiker Konyaspor’da forma giydi.   Denizlispor geçtiğimiz sezon Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen stoper oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ve kulübü Konyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda, genç futbolcuyu da 1 yıllık kiralık olarak renklerine bağlayarak anlaşmaya vardı.

Spor Toto 1. Lig'de 2018-2019 sezonuna güçlü girmek isteyen Denizlispor transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-siyahlı ekip bugün Kibong Mbamba el sıkışarak anlaştı. Denizlispor aynı zamanda Konyasporlu stoper Abdülkerim Bardakçı’yı bir yıllığına kiraladı.

 

Denizlispor, dün Burak Altıparmak ve Cenk Güvenç ile anlaşarak 2 yıllık anlaşmaya imza atımıştı. Yeşil-siyahlı ekip bugün Kibong Mbamba ile 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşmeye imza attı. Aynı zamanda Abdülkerim Bardakçı'yı 1 yıllığına kiraladı.

 

Camerunlu 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Kibong Mbamba MKE Ankaragücü ile  31 Mayıs 2019 tarihine kadar olan sözleşmesini, alacaklarına karşılık tek taraflı fesh ederek Denizlispor ile anlaştı. Kibong Mbamba daha önce Adanaspor ve Atiker Konyaspor’da forma giydi.

 

Denizlispor geçtiğimiz sezon Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen stoper oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ve kulübü Konyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda, genç futbolcuyu da 1 yıllık kiralık olarak renklerine bağlayarak anlaşmaya vardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.