Kıbrıs Harekatımızın 44. yılı kutlu olsun

SİYASET 20.07.2018 - 17:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kıbrıs Harekatımızın 44. yılı kutlu olsun

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Kıbrıs Harakatından buyana gelişen olayların da gözönüne alındığında birlik, beraberliğe ve Türk Milleti olarak dayanışmanın ihtiyaç  olduğunu ortaya çıktığını dile getirdi.   Bundan 44 yıl önce dünyada başka bir örneği olmayan Türk Ordusu, dönemin liderlerinin aldığı kararlar doğrultunda ‘’Ayşe tatile çıksın’’ parolasıyla, Kıbrıs’a orda yaşayan Türk Halkı için huzur, güven,ve asayişi getirmek amacıyla çıkartma harekatı düzenlendiğini hatırlatan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Akgün, “Bu gün yıl dönümünü kutladığımız Kıbrıs Barış Harekatının o dönemden bu güne kadar ki dönemde ne kadar önemli ve de elzem olduğu yaşanılanlarla haklılığını göstermiştir. Bu gün ise o zaman kazanılan hakları hala muhafaza etme çabasındayız. Kıbrıs’ta yaşanılan bir çok gelişme o günkü zihniyetin hiç değişmediğini, haksız amaçları doğrultusunda hala devam ettiklerini Ak Deniz’de yaşanılanlarla, Ege adalarındaki silahlanma hızı ve işgal edilmiş 13 adamızın durumu ortaya koymaktadır. Bu gelişen olayları da göz önüne aldığımızda, birliğe beraberliğe ve Türk Milleti olarak dayanışmaya ne kadar ihtiyacımız olduğu ortaya çıkmaktadır. Yıl dönümünü kutladığımız Kıbrs Barış Harekatının haklı gururunu yaşarken, tekrar aynı durumları yaşamamak ve ve kazanılan haklarımızı koruyarak,topraklarımızdan vaz geçmeme dileğiyle yıl dönümümüz Yüce Türk Milletine kutlu olsun” dedi.

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Kıbrıs Harakatından buyana gelişen olayların da gözönüne alındığında birlik, beraberliğe ve Türk Milleti olarak dayanışmanın ihtiyaç  olduğunu ortaya çıktığını dile getirdi.

 

Bundan 44 yıl önce dünyada başka bir örneği olmayan Türk Ordusu, dönemin liderlerinin aldığı kararlar doğrultunda ‘’Ayşe tatile çıksın’’ parolasıyla, Kıbrıs’a orda yaşayan Türk Halkı için huzur, güven,ve asayişi getirmek amacıyla çıkartma harekatı düzenlendiğini hatırlatan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Akgün, “Bu gün yıl dönümünü kutladığımız Kıbrıs Barış Harekatının o dönemden bu güne kadar ki dönemde ne kadar önemli ve de elzem olduğu yaşanılanlarla haklılığını göstermiştir. Bu gün ise o zaman kazanılan hakları hala muhafaza etme çabasındayız. Kıbrıs’ta yaşanılan bir çok gelişme o günkü zihniyetin hiç değişmediğini, haksız amaçları doğrultusunda hala devam ettiklerini Ak Deniz’de yaşanılanlarla, Ege adalarındaki silahlanma hızı ve işgal edilmiş 13 adamızın durumu ortaya koymaktadır. Bu gelişen olayları da göz önüne aldığımızda, birliğe beraberliğe ve Türk Milleti olarak dayanışmaya ne kadar ihtiyacımız olduğu ortaya çıkmaktadır. Yıl dönümünü kutladığımız Kıbrs Barış Harekatının haklı gururunu yaşarken, tekrar aynı durumları yaşamamak ve ve kazanılan haklarımızı koruyarak,topraklarımızdan vaz geçmeme dileğiyle yıl dönümümüz Yüce Türk Milletine kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.