Kick Boks İçin Geri Sayım Başladı

SPOR 02.09.2016 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kick Boks İçin Geri Sayım Başladı

denizli haber / denizli 20 haber / Kick Boks İçin Geri Sayım Başladı

Hafta sonu Denizli’de Kick Boks fırtınası esecek. 03-04 Eylül 2016 tarihlerinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek 4. Pamukkale Kick Boks Turnuvasını tüm sporseverler ücretsiz izleyebilecek.   Hafta sonu Denizli’de düzenlenecek olan 4. Pamukkale Kick Boks Turnuvası için hazırlıklar sürüyor. Gümüşlerde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek organizasyonda Türkiye’nin en iyi kick boks sporcuları sahne alacak.   Cumartesi Günü Heyecan Başlıyor Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek organizasyonda ilk düdük Cumartesi 11.30 da çalacak. Saat 10.00’dan itibaren tartıya çıkacak sporcular şampiyonluk madalyasının sahibi olabilmek için ter dökecek.   İbanoğlu’dan Kick Boks Şölenine Davet  Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bu sene 4.sü düzenlenecek Pamukkale Kick Boks turnuvasına tüm sporseverleri davet etti. Minderde ki çekişmenin, saha dışında dostluk görüntüleriyle bütünleşmesini dileyen İbanoğlu, fair play ruhuyla bir turnuva olmasını diledi.
denizli haber / denizli 20 haber / Kick Boks İçin Geri Sayım Başladı

Hafta sonu Denizli’de Kick Boks fırtınası esecek. 03-04 Eylül 2016 tarihlerinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek 4. Pamukkale Kick Boks Turnuvasını tüm sporseverler ücretsiz izleyebilecek.

 

Hafta sonu Denizli’de düzenlenecek olan 4. Pamukkale Kick Boks Turnuvası için hazırlıklar sürüyor. Gümüşlerde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek organizasyonda Türkiye’nin en iyi kick boks sporcuları sahne alacak.

 

Cumartesi Günü Heyecan Başlıyor

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek organizasyonda ilk düdük Cumartesi 11.30 da çalacak. Saat 10.00’dan itibaren tartıya çıkacak sporcular şampiyonluk madalyasının sahibi olabilmek için ter dökecek.

 

İbanoğlu’dan Kick Boks Şölenine Davet

 Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bu sene 4.sü düzenlenecek Pamukkale Kick Boks turnuvasına tüm sporseverleri davet etti. Minderde ki çekişmenin, saha dışında dostluk görüntüleriyle bütünleşmesini dileyen İbanoğlu, fair play ruhuyla bir turnuva olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.