Kılçdaroğlu'nun Denizli programı netleşti

GÜNDEM 05.06.2018 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kılçdaroğlu'nun Denizli programı netleşti

24 Haziran genel seçimleri kapsamında Denizli’yi ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu’nun programı belli oldu.   6 Haziran 2018 tarihinde STK ve İşadamları ile buluşmak için Denizli’ye gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun program akışı açıklandı.   Program kapsamında Kılıçdaroğlu, saat 09.00’da Çardak Havaalına inerek oradan Kaynak Tektil’e geçerek işçiler ile buluşacak, ardından 11.00’da Dedaman Otel’de düzenlenecek toplantı ile STK temsilcileri ve İşadamları ile bir araya gelecek.   Kılıçdaroplunun programı saat 14.00’da Rateks’te işçilerle bir araya gelmesinden sonra, 15.30’da Bozkurt’a hareket edecek. Bozkurt Belediyesi’ni ziyarete edecek olan Kılıçdaroğlu, belediye çay bahçesinde ilçe esanafı ile buluşacak.   Kılıçdaroğlu Bozkurt ziyaretinin ardından Çardak Havalimanına hareket ederek Denizli’den ayrılacak.

24 Haziran genel seçimleri kapsamında Denizli’yi ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu’nun programı belli oldu.

 

6 Haziran 2018 tarihinde STK ve İşadamları ile buluşmak için Denizli’ye gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun program akışı açıklandı.

 

Program kapsamında Kılıçdaroğlu, saat 09.00’da Çardak Havaalına inerek oradan Kaynak Tektil’e geçerek işçiler ile buluşacak, ardından 11.00’da Dedaman Otel’de düzenlenecek toplantı ile STK temsilcileri ve İşadamları ile bir araya gelecek.

 

Kılıçdaroplunun programı saat 14.00’da Rateks’te işçilerle bir araya gelmesinden sonra, 15.30’da Bozkurt’a hareket edecek. Bozkurt Belediyesi’ni ziyarete edecek olan Kılıçdaroğlu, belediye çay bahçesinde ilçe esanafı ile buluşacak.

 

Kılıçdaroğlu Bozkurt ziyaretinin ardından Çardak Havalimanına hareket ederek Denizli’den ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.