Kılıçdaroğlu Denizli’de kahvehanede vatandaşlarla buluştu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2017 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kılıçdaroğlu Denizli’de kahvehanede vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli Çardak ilçesindeki bir köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla çay içen Kılıçdaroğlu, referandumda hayırlı bir gelecek için ‘hayır’ oyu kullanılması gerektiğini söyledi.     VATANDAŞTAN ERMENİ SORUSU Bir vatandaşın "Ermeni soykırım yasa tasarısını tanıyan vatan haini Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir ile görüştünüz" demesi üzerine, Kılıçdaroğlu, "Daha önce gittim, görüştüm ama daha sonra kendisi ile hiçbir araya gelmedim, hiç muhatap olmadım. Siz nereden duydunuz bunu merak ediyorum. Alman parlamentosunda soykırım ile ilgili tasarı geçtikten sonra Almanya’ya gittim ve onlarla bir araya geldim. Siz hangi amaçla bunu soruyorsunuz bilmiyorum" dedi.     Kılıçdaroğlu Bozkurt ilçesi toplantı salonunda vatandaşlara hitap edecek.      
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli Çardak ilçesindeki bir köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla çay içen Kılıçdaroğlu, referandumda hayırlı bir gelecek için ‘hayır’ oyu kullanılması gerektiğini söyledi.

 

 


VATANDAŞTAN ERMENİ SORUSU


Bir vatandaşın "Ermeni soykırım yasa tasarısını tanıyan vatan haini Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir ile görüştünüz" demesi üzerine, Kılıçdaroğlu, "Daha önce gittim, görüştüm ama daha sonra kendisi ile hiçbir araya gelmedim, hiç muhatap olmadım. Siz nereden duydunuz bunu merak ediyorum. Alman parlamentosunda soykırım ile ilgili tasarı geçtikten sonra Almanya’ya gittim ve onlarla bir araya geldim. Siz hangi amaçla bunu soruyorsunuz bilmiyorum" dedi.
 

 

Kılıçdaroğlu Bozkurt ilçesi toplantı salonunda vatandaşlara hitap edecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.