Kılıçdaroğlu'na İlk Yumruğu Atan Zanlı Eskişehir’de yakalandı

GÜNDEM 22.04.2019 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kılıçdaroğlu'na İlk Yumruğu Atan Zanlı Eskişehir’de yakalandı

Son dakika! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde ilk yumruğu atan O.S., Eskişehir Sivrihisar'da yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüphelinin ifade işlemleri devam ediyor.   CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında direkt fiziki müdahalede bulunan 11 kişinin kimliği tespit edildi. Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman S.'nin gözaltına alındığı bildirildi. Halen gözaltında olan 5 kişinin de işlemleri sürüyor.   SALDIRGANLARIN ÖRGÜT BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesi sırasında yapılan saldırıya ilişkin çok yönlü soruşturma başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, saldırıyı gerçekleştirenlerin örgüt bağlantısı araştırılıyor.   SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ Polis görüntülerden, Kılıçdaroğlu'na direkt fiziki müdahalede bulunan 11 kişinin kimliğini tespit etti. Yapılan araştırma sonucunda Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişinin adının Akkuzulu Köyü'nden Osman Sarıgün olduğu belirlendi.   SALDIRGAN, SİVRİHİSAR'DA YAKALANDI Saldırıdan sonra kaçan Sarıgün, jandarma ve polis ekipleri tarafından aranmaya başladı. Osman Sarıgün Eskişehir Sivrihisar'da yakalandı.   5 KİŞİNİN İFADE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırının faillerinden Osman S.'nin yakalandığı, gözaltına alınan 5 kişinin de ifade işlemlerinin Çubuk'ta sürdüğü bildirildi. Saldırı öncesi, sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan paylaşımlar ve eylem çağrıları da mercek altında.    

Son dakika! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde ilk yumruğu atan O.S., Eskişehir Sivrihisar'da yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüphelinin ifade işlemleri devam ediyor.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında direkt fiziki müdahalede bulunan 11 kişinin kimliği tespit edildi. Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman S.'nin gözaltına alındığı bildirildi. Halen gözaltında olan 5 kişinin de işlemleri sürüyor.

 

SALDIRGANLARIN ÖRGÜT BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesi sırasında yapılan saldırıya ilişkin çok yönlü soruşturma başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, saldırıyı gerçekleştirenlerin örgüt bağlantısı araştırılıyor.

 

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Polis görüntülerden, Kılıçdaroğlu'na direkt fiziki müdahalede bulunan 11 kişinin kimliğini tespit etti. Yapılan araştırma sonucunda Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişinin adının Akkuzulu Köyü'nden Osman Sarıgün olduğu belirlendi.

 

SALDIRGAN, SİVRİHİSAR'DA YAKALANDI

Saldırıdan sonra kaçan Sarıgün, jandarma ve polis ekipleri tarafından aranmaya başladı. Osman Sarıgün Eskişehir Sivrihisar'da yakalandı.

 

5 KİŞİNİN İFADE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırının faillerinden Osman S.'nin yakalandığı, gözaltına alınan 5 kişinin de ifade işlemlerinin Çubuk'ta sürdüğü bildirildi. Saldırı öncesi, sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan paylaşımlar ve eylem çağrıları da mercek altında.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.