Kılıçdaroğlu Torun istedi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2017 - 13:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kılıçdaroğlu Torun istedi

Chp genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli'de vatandaşlarla sohbeti sırasında bir torununun olduğunu ancak daha fazla torun istediğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak üzere Denizli'ye geldi. Kılıçdaroğlu, Denizli'nin Bozkurt ilçesinde düzenlenen toplantının ardından Şırnak'ın Beytülşebap ilçesinde şehit düşen Doğan Acar'ın  Akhan Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.    Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret sonrası vatandaşların isteğini geri çevirmeyen Kılıçdaroğlu, yakınlarda bulunan bir kahvehaneyi de ziyaret etti. Burada mahalleli bir kadınla sohbet eden Kılıçdaroğlu, kadının 5 torunu olduğunu öğrenince kendisinin de 3 çocuğu ve 1 torunu olduğunu hatırlatarak, daha fazla torun istediğini söyledi.   Kılıçdaroğlu, ziyaretlerin ardından sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağı toplantıya katılmak üzere Denizli Park Dedeman Otele geçti.
Chp genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli'de vatandaşlarla sohbeti sırasında bir torununun olduğunu ancak daha fazla torun istediğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak üzere Denizli'ye geldi. Kılıçdaroğlu, Denizli'nin Bozkurt ilçesinde düzenlenen toplantının ardından Şırnak'ın Beytülşebap ilçesinde şehit düşen Doğan Acar'ın 
Akhan Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. 

 


Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret sonrası vatandaşların isteğini geri çevirmeyen Kılıçdaroğlu, yakınlarda bulunan bir kahvehaneyi de ziyaret etti. Burada mahalleli bir kadınla sohbet eden Kılıçdaroğlu, kadının 5 torunu olduğunu öğrenince kendisinin de 3 çocuğu ve 1 torunu olduğunu hatırlatarak, daha fazla torun istediğini söyledi.

 


Kılıçdaroğlu, ziyaretlerin ardından sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağı toplantıya katılmak üzere Denizli Park Dedeman Otele geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.