Kırboğa ailesin acı günü!

DENİZLİ 20.12.2017 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kırboğa ailesin acı günü!

Denizli’de yayın yapan yüzhaber.com imtiyaz sahibi meslektaşımız Bilal Kırboğa’nın abisi İdris Kırboğa kalp krizi sonucu vefat etti.   Kalp krizi sonucu hayata veda eden 1978 doğumlu İdris Kırbığa’nın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.  Bugün sabaha karşı aniden kalp krizi geçirerek hayata veda eden İdris Kırboğa, evli ve bir çocuk babasıydı. İdris Kırboğa’nın bu ani ölümü ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu.   İdris Kırboğa’nın cenazesi bugün Asri Mezarlık Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verilecek.   DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak meslektaşımız Bilal Kırboğa ve Kırboğa ailesine Allah'tan sabır ve başsağlığı diler, İdris Kırboğa kardeşimize Allah’tan rahmet niyaz ederiz.  

Denizli’de yayın yapan yüzhaber.com imtiyaz sahibi meslektaşımız Bilal Kırboğa’nın abisi İdris Kırboğa kalp krizi sonucu vefat etti.

 

Kalp krizi sonucu hayata veda eden 1978 doğumlu İdris Kırbığa’nın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.  Bugün sabaha karşı aniden kalp krizi geçirerek hayata veda eden İdris Kırboğa, evli ve bir çocuk babasıydı. İdris Kırboğa’nın bu ani ölümü ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

 

İdris Kırboğa’nın cenazesi bugün Asri Mezarlık Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak meslektaşımız Bilal Kırboğa ve Kırboğa ailesine Allah'tan sabır ve başsağlığı diler, İdris Kırboğa kardeşimize Allah’tan rahmet niyaz ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.